I to se događa

Ukradena crnogorska zastava sa kotorskih vrata od grada

Crnogorska zastava, jedna od dvije, sa kotorskih bedema ispred glavnih gradskih vrata, ukradena je sinoć pod okriljem noći.
Objavljeno: 15. 07. 2019 - 13:18 Promjenite veličinu teksta: A A A

Crnogorska zastava, jedna od dvije, sa kotorskih bedema ispred glavnih gradskih vrata, ukradena je sinoć pod okriljem noći.

Zastava je okačena 12. jula, u susret proslavi Dana državnosti, koji se u Kotoru slavi prvi put nakon smjene dosadašnje koalicione vlasti.

Površine je 27 kvadratnih metara i cijene oko 400 eura.

Slučaj je jutros prijavljen kotorskoj policiji čiji su službenici izašli na lice mjesta.

Izuzeti su snimci sa video kamera, tako da se očekuje da će lice koje je prekinulo konopce i ukralo zastavu biti otkriveno i privedeno u Odjeljenje bezbijednosti Kotor.

Zvjezdan Šantić, koji je okačio zastave na bedeme kazao je za Skala radio da su one bile dobro pričvršćene konopcima na više mjesta i da nema govora da ih je mogao vjetar otkinuti.

Sve je prijavljeno policiji, a Šantić je kazao da je obavijestio i predsjednika opštine Aprcovića i skupštine Suđića.

Komentari: 4

Crnogorac

15. 07. 2019 - 13:41

Blago nama kako i koliko nam čuvaju drž.znamenja usred grada! Bogami je bila"mala " zastava tako da šetači(ljeto),,policajci, špijunčići...ništa ne viđoše. Ne bi začudilo da su bedem okitili i onim obilježjima koja su bila na budvanskim bedemima. (Nova vlast je odmah pala na ispitu bezbjednosti!) Crna Gora, uozbilji se! Neka je vječna C.Gora i u našim srcima!
???

15. 07. 2019 - 13:52

Ja bih volio da je ukrao da je stavi na sanduk...I himnu pride da mu odsviraju.Cisto,razmisljam...
prof.

15. 07. 2019 - 15:01

Još ne miruje zlo domaće. Civilizacija ne pamti takve nesoje.
Realista

15. 07. 2019 - 15:09

Ne bi me zacudilo da je pop Momo dao direktivu da se ukloni ta zastava... Valjda imaju neke kamere pa neka se vidi ko je to uradio.
Novi komentar