U kante za smeće uz zid Etnografskog muzeja

Prosuto sagorelo ulje u istorijskom jezgru CetinjaU noći između neđelje i poneđeljka, nepoznate osobe odložile su korišćeno, sagorelo ulje u kante za smeće koje se nalaze uz zid Etnografskog muzeja na Cetinju, nadomak dvora kralja Nikole u strogom centru grada, takozvanom „istorijskom jezgru“.

Objavljeno: 15. 07. 2019 - 17:36 Promjenite veličinu teksta: A A A

Jedan od stanovnika tog dijela grada kaže za Radio Cetinje da nije teško ustanoviti ko je učinio ovaj prekršaj. Naš sagovornik tvrdi da je dovoljno uzeti uzorak ulja i da ga jednostavnim upoređenjem sa uzorcima koji se mogu uzeti od eventualnih osumnjičenih relativno brzo može ustanoviti odakle je ulje dospjelo u kontejnere.

Isto kao onda kada je u ponor neko prosuo mazut. Inspektori su uzeli uzorke iz svih kotlarnica. Doduše nijesu saopštili čiji je mazut ali su saopštili čiji nije, što je makar skinulo sumnju sa mnogih - kaže naš sagovornik.

Prema informacijama kojima raspolaže Radio Cetinje za ovaj slučaj u Komunalnoj policiji Prijestonice saznali su pošto smo se interesovali da li im je prijavljeno da je neko prosuo ulje.

Rečeno nam je da se svakako radi o prekršaju koji će biti sankcionisan kada se ustanovi počinilac.

 

Komentari: 0

Novi komentar