Na osnovu telefonskih poziva

Lociran Igor Vukotić?Srpski istražitelji locirali su u jednoj evropskoj zemlji Igora Vukotića, jednog od navodnih vođa "škaljarskog" klana, saznaje Borba. On je inače rođeni brat Jovana Vukotića, koji se nalazi u zatvoru u Beogradu.

Objavljeno: 15. 07. 2019 - 19:07 Promjenite veličinu teksta: A A A

Prema nezvaničnim informacijama, srpska služba je locirala Vukotića na osnovu telefonskih poziva koje je ostvarivao sa nekim osobama iz Srbije.

"U toku su određene operativne provjere, ali podaci ukazuju da je u jednoj evropskoj zemlji. Ostvaren je kontakt sa policijom te zemlje i preduzimaju se određene radnje ", kazao je sagovornik "Borbe".

Policija Crne Gore Jovana i njegovog brata Igora traži zbog navodnog pokušaja ubistva dvojice pripadnika suparničkog "kavačkog klana", Miloša Radonjića i Vojina Stupara.

Igor Vukotić nalazi se u bjekstvu, a njega potražuje crnogorska policija i u predmetu koji se vodi u vezi sa pokušajem likvidacije policijskih funkcionera. Njegov brat

Jovan se nalazi u zatvoru, a nedavno im je ubijen otac Veselin Vesko Vukotić u Kotoru.

Igor se dovodi u vezu sa grupom Ranka Radulovića.

 

Komentari: 1

Pisar

15. 07. 2019 - 19:31

Ne vjerujem da je lociran pa da je objavljeno da je lociran, to je nelogično. Suština je da se uhapsi a ne da se daju podaci javnosti da on zna prisluškuju li ga ili ne. Ova vijest je za nekog drugog namijenjena, nema veze sa naslovom.
Novi komentar