„Na svu sreću postoje nadzorne kamere“

Šundić: Damjanović bi svečarskim prigodama da uređuje RTCG


Generalni direktor Radio-televizije Crne Gore (RTCG) Božidar Šundić negirao je da je vrijeđao i prijetio predsjedniku Crnogorske kulturne mreže (CKM) Aleksandru Damjanoviću u zgradi javnog servisa.
Objavljeno: 17. 07. 2019 - 14:41 Promjenite veličinu teksta: A A A

Podsjećamo, ranije danas Damjanović se obratio javnosti saopštenjem u kojem navodi da ga je Šundić uz prijeteće poruke, verbalno napao bez posebnog razloga. 

Šundić je rekao da „na svu sreću u RTCG“ postoje nadzorne kamere, koje su zabilježile pomenuti događaj.

"Nevolje s domoljubom Damjanovićem proistekle su iz njegove želje da, svečarskim prigodama, uređuje programe RTCG preko direktnih prenosa manifestacija, koje patriotski organizuje, ali istovremeno i pristojno naplaćuje", poručio je Šundić.

Generalni direktor javnog servisa rekao je i da su tvrdnje Damjanovića da su razgovarali o ministru kulture Aleksandru Bogdanoviću "plod Damjanovićeve imaginacije, kojom želi da dodatno osnaži izmišljotine iznesene u tekstu".

"Što se mene tiče, neka Damjanović i dalje naplaćuje patriotizam, ali neka ne očekuje i bakšiš", rekao je Šundić.

Damjanović je ranije saopštio da je na portirnici RTCG čekao organizatora da preuzme materijal sa manifestacije koju je CKM organizovao u Vrbasu.

Tada je, navodi Damjanović, naišao Šundić koji mu je, kako tvrdi, uputio prijetnje i uvrede.
 

Komentari: 2

Taro Subotica

17. 07. 2019 - 17:03

Gospodine Šundiću,ova osoba koja sebe predstavlja kulturnim radnikom je doživio udes nekulture i naplaćuje promociju kiča i šunda. Doduše ima i podršku žalosne Uprave za dijasporu. O....... zajedno sa crnogorskim ili bolje rečeno anticrnogorskim Savjetom na trgu u Vrbasu organizovala Vašar i za to naplatila. Usput je stigao da priprijeti i najvećim funkcionerima Crne Gore ako mu ko bilo stane na put za buduće projekte.
Crnogorka iz Vojvodine

18. 07. 2019 - 00:10

Očekujemo da će Damjanović sledeće godine da stavi i ringišpil slaveći najveći crnogorski praznik uz podršku Vučićevih Crnogoraca. Strašno me je sramota što moram da objašnjavam prijateljima da on nema veze sa Crnogorcima koji iskreno vole Crnu Goru !
Novi komentar