Od sjutra nova platforma za zakazivanje pregleda

Ministarstvo zdravlja predstaviće sjutra platformu za zakazivanje specijalističkih pregleda na tercijarnom i sekundarnom nivou zdravstvene zaštite.
Objavljeno: 17. 07. 2019 - 20:31 Promjenite veličinu teksta: A A A

Iz Ministarstva su kazali da je cilj platforme da omogući veću dostupnost termina u opštim bolnicama i Kliničkom centru Crne Gore kako bi dodatno unaprijedili kontinuitet pružanja zdravstvene zaštite građana.

„Platforma predstavlja kontinuitet unaprjeđenja sistema elektronskog zakazivanja specijalističkih pregleda“, navodi se u saopštenju.

Komentari: 3

NEKO

17. 07. 2019 - 22:40

je ovdje lud. Priznajte bolesnici - vi ste. Polupismeni programeri su nas ubacili u nerazrešivu igru.
MATEMATIKA

17. 07. 2019 - 22:45

.Pacijenti danima obigravaju oko šaltera u domovima zdravlja i desetinama puta dolaze da mole sestre ili doktore da im "DAJU TERMIN ZA PREGLEDE". Veliki gubitak vremena, živaca i posebno PONIZAVAJUĆE. Ako izumitelji ne mogu popraviti sistem - neka ga prepuste drugima. Ovako, javno zdravstvo propada.
seljak

17. 07. 2019 - 23:45

Ne gluparjte se sa platfiormama, nego nam nas više ne ponižavajte višemesečnim čekanjme na specijalističke preglede, uzaludno javljanje na helefone, dolaske na šaltere... Neka Jevto Eraković sa Tupana koristi ov u Hrpovićevu plarfomru, a mkogao bi i Hrapović kad ode u Gusinje!
Novi komentar