Odgovorio na pitanje da li je dovoljno čvrst da se suprotstavi Trampu

Bajden bi da se takmiči sa Trampom u sklekovima

Ukoliko predsjednik SAD-a Donald Tramp bude ismijvao njegove godine ili dovodio u pitanje njegovo mentalno stanje tokom debate za izbore 2020. godine, potencijalni demokratski kandidat za šefa Bijele kuće Džo Bajden ima spreman odgovor – izazvaće Trampa da rade sklekove na sceni, prenosi „Vašington post“.
Objavljeno: 18. 07. 2019 - 07:45 Promjenite veličinu teksta: A A A
Bajden bi da se takmici sa Trampom u sklekovima
Foto: Adam Glanzman for The New York Times

Bivši američki potpredsjednik u administraciji Baraka Obame ove planove otkrio je tokom gostovanja u jutarnjem programu televizije MSNBC, u kojem mu je postavljeno pitanje da li je dovoljno čvrst da se suprotstavi Trampu, s obzirom na mlaki utisak koji je ostavio nakon prve debate Demokratske partije za izbor stranačkog kandidata.

Bajden je priznao da je možda ostavio takav utisak na neke ljude, ali je istakao i da mu nikada nije bio problem da se bilo kome suprotstavi.

Tada ga je voditeljka upitala šta bi uradio ukoliko bi Tramp pokrenuo pitanje njegovih godina ili mentalnog stanja.

„Rekao bih, ‘Hajde Donalde, ‘ajde čovječe. Koliko ćeš sklekova ovdje da uradiš, druškane?’ Mislim, šale radi… ‘Hajde, trči uz mene, čovječe’“, rekao je Bajden.

Potencijalni demokratski kandidat za šefa Bijele kuće je potom ispričao da obično tokom učešća na paradama, uključujući i posljednju održanu povodom nacionalnog praznika 4. jula, pretrči cijelu deonicu kojom ide parada.

Džo Bajden je prošle godine prijetio da će da bije Trampa zbog njegovog drskog ophođenja prema ženama.

„Da sam u srednjoj školi, odveo bih ga iza sale za fizičko i prebio bih ga na mrtvo ime. Cijelog života sam bio po svlačionicama. Ja sam baš dobar atleta“, naveo je Bajden u govoru koji je održao u martu 2018. godine pred ljudima okupljenim na Univerzitetu u Majamiju u mestu Koral Gejbls na Floridi.

Komentari: 0

Novi komentar