Zaprepastio sugrađane

Nosio krst sa svojim imenom kroz grad, policija ga našla u mrtvačkom sandukuMještani Bora bili su juče popodne zaprepašćeni kad su vidjeli svog sugrađanina N. L. (34) kako sa krstom, na kojem je bilo napisano njegovo ime, ide kroz centar ovog mjesta.
Objavljeno: 18. 07. 2019 - 12:49 Promjenite veličinu teksta: A A A

Odmah su pozvali policiju, čije su patrole odmah otišle do kuće u kojoj taj momak živi i našli ga kako leži u  mrtvačkom sanduku!

"Dojavljeno nam je da mladić ide kroz grad, noseći na ramenu krst na kome je bilo upisano njegovo ime",  kaže Novostima izvor upoznat sa slučajem.

"Kad smo čuli ime koje je napisano na krstu, odmah smo znali da je riječ o momku koji je poznat po konzumiranju opijata i sitnim krađama.

Policijska patrola je odmah otišla na lice mjesta, ali je momak već bio otišao. Organi reda su, potom, otišli do njegove kuće gdje su, kažu, bili zgranuti prizorom koji ih je dočekao.

"N.L. je ležao u mrtvačkom sanuduku. Kraj njega su bili vijenci za sahranu, krst i poklopac za mrtvački sanduk", kaže sagovornik.

Organi reda su odmah izvukli N.L. iz mrtvačkog sanduka i odveli ga na saslušanje.

"Kad smo ga pitali zašto to radi, on nam je kazao da je 'nezadovoljan životom'", dodaje sagovornik.

"Htjeli smo da mu podnesemo prekršajnu prijavu, jer smo smatrali da je počinio krivično djelo uznemiravanja javnosti, ali nam je objašnjeno da u konkretnom slučaju nema elemenata da se podnese prijava", rečeno je iz policije.

Nakon toga, policija je pozvala Hitnu pomoć, koji su N.L. pregledali i ostavili ga na liječenju na Odjeljenju neuropsihijatrije Opšte bolnice u Boru.
 

Komentari: 3

Bokser Janko

18. 07. 2019 - 14:49

Postajem sam sebi dosadan stalno ponavljajuci - Srbija je Majka! Crnogorski potudjenici su to odavno shvatili! Za Totoa je ona Obecana zemlja - Terra Promesa!
Iskrenuto

18. 07. 2019 - 15:58

"Htjeli smo da mu podnesemo prekršajnu prijavu, jer smo smatrali da je počinio krivično djelo uznemiravanja javnosti, ali nam je objašnjeno da u konkretnom slučaju nema elemenata da se podnese prijava", rečeno je iz policije." Prekršajnu prijavu za krivično djelo, ha, ha ,ha. A onda im je neko objasnio da nema elemenata za prijavu, pa se poslije čude što pričaju viceve o glupim policajcima.
Bodin

19. 07. 2019 - 11:51

Sto vam je ljudi covjek hoce kod Marica u emisiju ili u parove,zna on kakve idiote traze tamo.Sad je privuko paznju na sebe i bice rijaliti zvijezda u rijaliti drzavi.
Novi komentar