Marković čestitao građanima Berana Dan opštine: Ne pravimo razlike od opštine do opštine

Vlada je posvećena razvoju i valorizaciji resursa, pogotovo sjevernog regiona, i ne pravi razlike od opštine do opštine u zavisnosti od toga ko je gdje na vlasti, poručio je premijer Duško Marković.
Objavljeno: 18. 07. 2019 - 16:57 Promjenite veličinu teksta: A A A

On je danas, povodom predstojećeg Dana opštine Berane, primio predsjednika te opštine Dragoslava Šćekića sa saradnicima.

Marković je čestitao građanima, odbornicima u Skupštini opštine i rukovodstvu Berana Dan opštine.

Kako je saopšteno iz Vlade, on je iskazao zadovoljstvo saradnjom sa opštinom Berane na razvojnim i drugim projektima.

„Ne pravimo razlike od opštine do opštine u zavisnosti od toga ko je gdje na vlasti. Posvećeni smo razvoju i valorizaciji resursa, pogotovo Sjevernog regiona, sa ciljem boljeg života i višeg standarda građana. To je zajednički cilj“, rekao je Marković.

On je, u tom kontekstu, kazao da je Vlada spremna da razmotri zahtjev Opštine Berane za podršku u finalizaciji važnog projekta unapređenja vodosnabdijevanja i izgradnje kanalizacione mreže i postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda.

„Zajednički je ocijenjeno da razvojni projekti koji se izvode u cijeolm sjevernom regionu doprinose boljoj perspektivi pogotovo mladih, sa ciljem smanjenja migracija i otvaranja novih radnih mjesta“, kaže se u saopštenju.

Marković i Šćekić dogovorili su se da u narednom razdoblju intenziviraju kontakte sa ciljem realizacije razvojnih projekata, prije svega gradnje mosta Park – Donje Luge i otvaranja biznis zone.

Komentari: 1

Obaveštajac Cg

18. 07. 2019 - 23:03

Šta sam prognozirao da je džabe Joković i Snp kao partija za 13 jul dala izjavu za sve elektronske, tv i pisane medije da neće niko iz Snp doći na proslavu 13 jula tada sam.prognozirao da Scekic to nece moci da izdrzi samo da je oitanje vremena kada će uraditi suprotno od Jokovica ! Ovo dokazuje sta je u sustini Snp .
Novi komentar