Nuhodžić poručio

Nema zabrane ulaska za Bećkovića, Mirovića, Rakovića i Antića

Crnogorski ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić rekao je u Skupštini da na graničnim prelazima ne postoji mjera zabrane ulaska za srpske intelektualce.
Objavljeno: 18. 07. 2019 - 20:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

Nuhodžić je istakao da, u konkretnom slučaju, ne postoji mjera zabrane ulaska srpskim državljanima Matiji Bećkoviću, Dejanu Miroviću, Aleksandru Rakoviću i Čedomiru Antiću.

"Vlada je 4. novembra saopštila da nisu postojali nikakvi tajni spiskovi nepoželjnih osoba, već da nadležni državni organi u svakom konkretnom slučaju procenjuju kako bi lica svojim delovanjem mogla da ugrozei zaštićene vrednosti u interesu Crne Gore i njenih građana”, rekao je Nuhodžić, odgovarajući na pitanje poslanika Demokratskog fronta Jovana Vučurovića.

Kako prenosi RTCG, on je dodao da je od početka ove godine Agencija za nacionalnu bezbjednost dala negativnu procjenu s aspekta bezbjednosti za jednu osobu, ali da je ponovnim bezbjednosnim provjerama utvrđeno da, usljed promijenjenih okolnosti više ne postoje razlozi za zabranu ulaska tog lica.

Komentari: 2

Zlire

19. 07. 2019 - 06:02

Prosirit spisak i obustavit stampu iz srbije
Мирослав Ђукић

19. 07. 2019 - 15:07

Ако г. министар каже: "na graničnim prelazima ne postoji mjera zabrane ulaska za srpske intelektualce", то значи да ње тамо на прелазу физички ВИШЕ нема. Исту су попарали, запалили, однели некуд, сакрили... Не брините, ако четворка опет проба да уђе у montenegro, појавиће се опет решење, однекуд... Тако је и вук сит, и овце на броју!
Novi komentar