U CG i Srbiji od naredne nedjelje

Počela onlajn prodaja ulaznica za Lake Fest u Hrvatskoj i BiH


Onlajn prodaja ulaznica za 9. izdanje LAKE FEST-a, koji će se održati od 08. do 10. avgusta na Krupačkom jezeru u Nikšiću, počela je danas u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

Objavljeno: 19. 07. 2019 - 10:41 Promjenite veličinu teksta: A A A

Cijena komplet ulaznica iznosi 25 eura, dok je cijena jednodnevne ulaznice 10 eura.

Posjetioci festivala iz Hrvatske karte mogu kupiti preko prodajne mreže Entrio https://www.entrio.hr/event/lake-fest-2019-6642 , a u Bosni i Hercegovini svoje ulaznice mogu obezbijediti putem sistema Kupikartu.ba https://www.kupikartu.ba/karte/event/4479/lake-fest

U Crnoj Gori i Srbiji prodaja karata kreće od sledeće nedjelje.    

Ovogodišnji učesnici festivala su  Srđine Strijele, Akademia, Stereo Banana, Tbf, Zeljko Bebek, Dog  Eat Dog, Nikola Vranjković, Off Duty, Killo Killo Banda, Ibrica Jusić, Bombaj Stampa, Punkreas, Prti  Bee  Gee, Gramophonegie, Ki, Aklea Neon, Kolja, Artan  Lili, Kerber, Najda I Smak Tribute i Love Hunters

Kao i prethodnih godina i ove godine će biti organizovan prostor za kamp. Boravak u kampu je besplatan, uz izuzetak plaćanja boravišne takse koja iznosi 0,60 eura.

Generalni sponzori LAKE FEST-a su Elektroprivreda Crne Gore, Pivara “Trebjesa” Nikšić, opština Nikšić i Nacionalna turistička organizacija.

Detaljnije informacije o festivalu posjetioci mogu pronaći na zvaničnoj web stranici www.lakefest.me i zvaničnoj Facebook stranici Lake Festa.

 

Komentari: 0

Novi komentar