Novinari na sastanku kod Veljovića

Policija i mediji da pojačaju saradnju

Budući da i policija i mediji rade u interesu građana, potrebno je organizovati zajedničke aktivnosti koje bi se ticale podizanja svijesti građana o važnosti poštovanja propisa i prijavljivanja i reagovanja eventaulnih prestupa i krivičnih djela, istakao je direktor Uprave policije Veselin Veljović na radnom doručku sa predstavnicima medija.
Objavljeno: 19. 07. 2019 - 14:30 Promjenite veličinu teksta: A A A
Policija i mediji da pojacaju saradnju
Foto: gov.me/B. Cupic

"Radni doručak bio je prilika za otvoren razgovor o izazovima u komunikaciji u cilju unaprjeđenja dobre saradnje koju imaju policija i mediji i prevazilaženja eventualnih problema, a radi pravovremenog i tačnog informisanja građana o važnim i aktuelnim temama, što je cilj i medija i policije. Veljović je predstavio novu organizacionu strukturu Uprave policije i najznačajnije rezultate rada koje je policija postigla u posljednjih godinu dana" navodi se u saopštenju Uprave policije.

Ocijenjeno je da je radni doručak na kojem su bili urednici medija i šefovi dopisništva inostranih medija, bio uspješan i koristan, te da će se sa ovom praksom nastaviti, kako bi građani imali što više benefita od aktivnosti koje sprovode i policija i mediji.

Komentari: 0

Novi komentar