Hitan sastanak

Vučić večeras sa saradnicima o ostavci HaradinajaPredsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras sa predsjedavajućim Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom i svojim saradnicima, odmah poslije vijesti o ostavci premijera Kosova Ramuša Haradinaja.

Objavljeno: 19. 07. 2019 - 19:35 Promjenite veličinu teksta: A A A

Sastanku prisustvuju i ministar odbrane Aleksandar Vulin, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, direktor Kancelarije za Kosovo Marko Đurić i generalni sekretar predsjednika Nikola Selaković.

Kako je najavljeno, Vučić će se sjutra obratiti povodom Haradinajeve ostavke i njenih eventualnih implikacija.

Haradinaj je danas podnio ostavku, a kao razlog naveo je to što je dobio poziv Specijalnog suda u Hagu kao osumnjičeni.

 

Komentari: 4

@

19. 07. 2019 - 22:34

OVAKO JE HITLER SLAVIO SA SARADNICIMA KAD JE CUO DA JE RUZVELT PODNEO OSTAVKU NA ZIVOT I BIO JE UBIJEDJEN DA JE KOSOVO SRB,,OPS IZVINITE DA JE TO PREOKRET U RATU A ONO ODMAH DODJE TRUMAN NA FUNKCIJU I ONO NISTA.SRBIJA UBIJA!!! PS SVAKA SLICNOST JE NAMJERNA
Lijepo poredjenje

20. 07. 2019 - 11:18

I u potpunosti primjenljivo i na Kosovo. Položaj statu Ko god bio na čelu Srbije, jasno je to svima neće se i ne smije odreći Kosova.Ono bilo je kroz istoriju, kao i sada da bude okupirano i Kosovo i Srbija, ali "sve to prpdje, ka zrno proleće". Kosovo je Srbija, bilo i biće. Znaju to dobro i kosovske marionete i njihovi nalogodavci.
grbalj

20. 07. 2019 - 03:49

BAS KOGA BRIGA O IZJAVAMA I SASTANCIMA OVOM "VELIKOG" POLITICARA!
ACA SRBIN BRE!

20. 07. 2019 - 19:26

A sto ovaj gnjavator gnjavi, njegove zvalave usne su u pokretu 24X7x365 ILI kako on kaze "25 sati dnevno". Ajdem svi sendicari i botovi u jedan glas" Aco Srbine!"
Novi komentar