Stars of Wild Beauty

Prvi put u Crnoj Gori Internacionalni festival turitičkog filma

Crna Gora će se, od ove godine svrstati u red zemalja domaćina priznatih međunarodnih filmiskih festvala iz oblati turizma. 
Prvi put u Crnoj Gori, od 25. do 30. ovembra će se održati Međunarodni festival turističkog filma. Članovi žirija će biti najeminentniji predstavnici inostrane i domaće produkcije koji će u 30 kategorija dodjeliti nagrade najboljima.

Objavljeno: 20. 07. 2019 - 14:18 Promjenite veličinu teksta: A A A

Festival će imati dvije tematske nagradne kategorije: Internacionalna i Nacionalna konkurencija. U Internacionalnoj konkurenciji se već prijavljuju autori i države koji imaju vrhunsku produkciju. Očekuje se preko 2.000 radova iz preko 100 zemalja svijeta.

„Posebnu pažnju posvećujemo Nacionalnoj konkurenciji gdje će se domaći autori takmičiti u 10 kategorija: Najbolji promo film, najbolja fotografija, film snimljen telefonom, najbolji sajt,“ navode organizatori „Stars of Wild Beauty“.

Zaršna gala ceremonija će se održati po svim svjetskim standardima uz dodjelu nagrada i prisustvo eminentnih zvanica iz zemlje i svijeta.

Festival se, kako navode organatori, već nalazi na svim svjetskim platformama turističkog filma a i uskoro kreće i velika kampanja u Crnoj Gori i regiji. 

Organizatori pozivaju sve autore da prijave svoje turitičke filmove. 

Komentari: 0

Novi komentar