Predsjednik SNP-a čestitao Dan opštine

Joković: Beranci su pokazali kako se voli svoj grad

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković, uputio je u ime SNP-a, i u svoje lično ime, čestitke građanima Berana povodom Dana opštine koji se obilježava sjutra.
Objavljeno: 20. 07. 2019 - 15:47 Promjenite veličinu teksta: A A A

„Posljednjih nekoliko godina Berane su uspjele da postanu i ostanu centar privrednog i ekonomskog razvoja sjevera Crne Gore. Iskreno vjerujem da će tako biti i ubuduće a garant tome je snaga i mladost koji znaju i umiju da upravljaju gradom na zadovoljstvo svih građana, bez obzira na političku i svaku drugu pripadnost. Pokazali ste kako se voli svoj grad, kako se umiju i mogu iskoristiti potencijali koje srce limske doline posjeduje i učiniti prepoznatljivim na mapi Crne Gore. Želim vam da nastavite tim putem prosperiteta kako ste nekoliko godina unazad i započeli, ne bi li svako mogao da ima makar nadu da u ovoj državi može i treba biti bolje“, stoji u čestitki Jokovića.

Komentari: 3

Śole

20. 07. 2019 - 16:57

A vi svi kako se voli svoja zemlja. Kad bi se zezali!
Obaveštajac Cg

21. 07. 2019 - 07:13

Jokovic je prelazno rešenje u Snp na to mjesto je pucao Šćekić i Jonica a Ivanović se pominjao da se partija nebi raspala ppstavili su Jokovica. Jonica je otkinula 25 % birackog tjela Snp-a . Sve drugo sto se tice istoimene partije je laž i ona sluzi Djukanovicu kao paravan da u CG nije jedno partiski sistem na vlast da bi se izigravala demokratija . Onog momenta kad sahrane Snp tada Dps pocinje da gudbi na lolalne i u državni parlament. Ostaci glasaca Snp-a neka idu prema svim ostalim opozicionim partijama. Jer Snp vise ne postoji ! Pogledajte primjer Jokovica iz Kotora koji nikad nije isao na kanabe kod Markovica za razliku od Šćekića koji je odmah potrčao da se slika!
....

21. 07. 2019 - 10:37

Jeste centar razvoja sjevera, kad dodjem u Berane moram odmah popravljat auto kakvi su putevi, svaka cast bas dobar razvoj...
Novi komentar