U Las Vegasu

Turman protiv Pakjaa boksuje za slavu

Svjetski šampion u superteškoj kategoriji u verziji WBA Kit Turman vjeruje da bi pobjedom u subotnjoj borbi protiv Manua Pakjaa njegova zaostavština biti veća.
Objavljeno: 20. 07. 2019 - 16:12 Promjenite veličinu teksta: A A A
Turman protiv Pakjaa boksuje za slavu
Ethan Miller/Getty Images

„Manu neće uraditi ništa, sa tim malim Ti-Reks ramenima će biti samo prebijen. Potrebna mi je pobjeda kako bih dodatno obogatio svoju zaostavštinu“, rekao je Turman.

Borba će biti održana u subotu u Las Vegasu, a u anketi u kojoj su učestvovala 46 velika bokserska imena 24 je reklo da će pobjediti Pakjao, 19 predviđa da će Turman slaviti, a troje smatra da neće biti pobjednika.

Turman je do sada neporažen u 29 mečeva, a 22 je dobio nokautom. Pakjao je tokom 24-godišnje profesionalne karijere ostvario 61 pobjedu, sedam poraza i dva remija. Meč je po srednjevropskom vremenu na programu u nedjelju od 2.30 časova.

Filipinac bi, inače, trebalo da se bori sa britanskim bokserom Amirom Kanom 8. novembra u Rijadu. Kan je naglasio da je Pakjao načelno pristao da uđe u ring sa njim, ali je nije siguran kako bi sve moglo da se odvija u slučaju da Turman ostane bez titule i zahtjeva revanš sa 40-godišnjim borcem. Filipinski bokser je pred meč sa Turmanom, zanimljivo, rekao da ne zna da je borba sa Kanom zakazana.

Komentari: 0

Novi komentar