Zlatanova Helena nije obična žena fudbalera: Bila sam bijesna jer me je zagradio ferarijem

Helena Seger, supruga proslavljenog napadača Zlatana Ibrahimovića, nimalo ne liči na klasične žene fudbalera koje svakodnevno viđamo na društvenim mrežama.
Objavljeno: 21. 07. 2019 - 11:41 Promjenite veličinu teksta: A A A
Zlatanova Helena nije obicna zena fudbalera: Bila sam bijesna jer me je zagradio ferarijem
Internet

Helena Seger je 11 godina starija od Zlatana. Ona je uspješna preduzetnica i mnogi smatraju da je zaslužna za Ibrahimovićeve sjajne investicije, koje su ga učinile jednim od najbogatijih sportista na svijetu.

Ova zgodna plavuša ne voli da se eksponira u medijima, ne objavljuje na društvene mreže provokativne fotografije sa luksuznih destinacija, ne hvali se novim skupocenim krpicama, cipelama, torbama... a na mečeve svog dragog dolazi da navija, a ne da bude u centru pažnje.

 Kada je upoznala Ibrahimovića već je bila ostvarena, uspješna žena. Imala je karijeru i sjajan posao.

„Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga vidjela, zagradio je svojim “ferarijem” moj “mercedes”, vidjela sam samo njegov veliki nos i zlatan sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i vikala na njega. Mislim da mu se to svidjelo“, rekla je ona u jednom od rijetkih izjava medjima.

 Helena i Zlatan su zajedno 14 godina i imaju dva sina.

FOTO: Internet

 

Komentari: 0

Novi komentar