Slavonski Brod, Hrvatska

Uhapšen Miloš Radonjić

Hrvatska policija uhapsila je crnogorskog državljanina Miloša Radonjića, zbog falsifikovanja dokumenata.
Objavljeno: 22. 07. 2019 - 14:46 Promjenite veličinu teksta: A A A

Iz crnogorske policije su kazali da je u Crnoj Gori od strane NCB Interpol Podgorica, po naredbi Specijalnog državnog tužilaštva, za ovim licem raspisana međunarodna potjernica radi obezbjeđenja njegovog prisustva  u krivičnom postupku koji se protiv njega vodi zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i omogućavanje uživanja opojnih droga.

 

Osim toga, navodi se u saopštenju, on se potražuje i radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od četiri mjeseca na koju je osuđen presudom Osnovnog suda u Kotoru zbog krivičnog djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

On je uhapšen u Slavonskom Brodu u hotelu u kojem je odsjeo, javljaju Vijesti.hr.

Hrvatski mediji su objavili da je u Slavonskom Brodu uhapšen je pripadnik crnogorske mafije. Hrvatski mediji navode da je preživeo četiri atentata.

Kako prenose hrvatske "Vijesti", radi se o M.R. koga je hrvatska policija uhapsila na osnovu poternice podgoričkog Interpola.

On je uhapšen u četvrtak u hotelu u kojem je odseo, kako se navodi, razlog za njegovo hapšenje su falsifikovani dokumenti pomoću kojih je nameravao da izvadi pasoš u Novoj Gradiški.

 

Komentari: 1

aleksandar Miljanov

22. 07. 2019 - 17:19

Ma zatvarj to i šalji neđe na Gvantanamo doživotno da ga nebi đe ja vidio po ulica pa da ga kupite u kašete !!!!
Novi komentar