Sa ZZZCG

Potpisan ugovor o sprovođenju projekta "Unapređenje zapošljavanja OSI"

NVO Opštinsko udruženje multiple skleroze Bijelo Polje potpisalo je Ugovor o sprovođenja projekta ,,Unapređenje zapošljavanja OSI“ sa ZZZCG - 95 odsto opravdanih troškova projekta finansira Zavod za zapošljavanje Crne Gore kroz grant šemu u iznosu od 47.213,30 eura. 
Objavljeno: 22. 07. 2019 - 19:57 Promjenite veličinu teksta: A A A

Partner na projektu je firma DOO IPKO iz Bijelog Polja.Projekat će se realizovati tokom deset mjeseci. 6 osoba sa invaliditetom će proći kroz obuku za rad na konkretnom radnom mjestu kod poslodavca i zaposliće se svih 6 OSI kod Partnera DOO IPKO na 6 mjeseci tokom trajanja projekta, a tri OSI zapošljavaju se na devet mjeseci nakon trajanja projektatakođe kod partnera DOO IPKO.

Osobe sa invaliditetom u preduzeću Partnera DOO IPKO će proći kroz teorijski i praktični deo obuke i  steći višestruko znanje u oblastima: grafičkoga dizajna, štampe, izrade reklamnih materijala do poljoprivrednih proizvoda, sredstava za zaštitu bilja, sadnog materijala i njihovog održavanja, nabavke robe, rad sa inostranstvom.

U prodajnom objektu će OSI kod  partnera imati prilike da kontaktiraju sa širokim spektrom ljudi, razviće svoje komunikativne sposobnosti.

Opšti cilj projekta je da se osobe sa invaliditetom radno valorizuju, da ojačaju svoje radne sposobnosti, da se zaposle i socijalno integrišu. Cilj nam je saradnjom s privatnim sektorom povećanje mogućnosti za zapošljavanjem OSI.

Pozivamo sve zainteresovane osobe sa invaliditetom iz Bijelog Polja, koje se nalaze na evidenciji ZZZCG, koje nijesu učesnici drugih projekata, koje nisu bile uključene u projekte po Javnim pozivima br.11-896 od 22.01.2018. godine i br.11-11463 od 31.07.2018.godine, da se prijave i da budu učesnici obuke za rad na konkretnom radnom mjestu kod poslodavca. Obuka će se realizovati tokom trećeg i četvrtog mjeseca realizacije projekta.

Projekat će se sprovoditi na teritoriji opštine Bijelo Polje. Više informacija možete dobiti na sajtu oumsbp.webs.com, na našoj Facebook stranici @nvooumsbp, Twitter profilu @OUMSBPOfficial, ili dolaskom u našu kancelariju na adresi: Rasadnik bb, 84000 Bijelo Polje ili pozivom na broj telefona 067331 754.

Komentari: 0

Novi komentar