U Nevadi

Besplatno pivo za sve vanzemaljce koji pobjegnu iz 'Oblasti 51'

Nikako nije lako biti vanzemaljac zarobljen u misterioznoj vojnoj "Oblasti 51" u Nevadi, u SAD. Ali, sada postoji podsticaj za njih da pobjegnu: besplatno pivo – piše američki tehnološki sajt CNET. 
Objavljeno: 22. 07. 2019 - 21:13 Promjenite veličinu teksta: A A A
Besplatno pivo za sve vanzemaljce koji pobjegnu iz Oblasti 51
Oblast 51
FOTO: Free Images Pixabay

Na Fejsbuku je ranije najavljen "događaj" koji se zove "Juriš u Oblast 51" (storm Area 51) i "vidite vanzemaljce".

Više od 1,7 miliona ljudi tvrdi da će 20. septembra otići na taj "događaj" u legendarnom američkom vojnom objektu.

Ali, nema šale s dobro naoružanom vojnom silom. Vazduhoplovne snage SAD su za "Vašington post" rekle da je igranje s povjerljivom lokacijom veoma, veoma loša ideja, i upozorile da je "Ratno vazduhoplovstvo SAD uvijek spremno da zaštiti Ameriku i njenu imovinu".

Američko pivo "Bad lajt", poznato i po provokativnim reklamama u kojima nikoga ne štedi, najprije je objavilo "tvit" sa svog službenog naloga: "Želimo da
budemo prvi brend koji će zvanično objaviti da neće sponzorisati juriš na 'Oblast 51' ".To nije potrajalo. U srijedu, pošto je porazmislila, pivara je napisala "tvit": "Ma za..bi! Besplatni 'Bad lajt' svakom vanzemaljcu koji uspije da se izvuče!".

To je sigurno reklamni štos, ali ipak ne neki koji je nekakav pripravnik smislio u svoje slobodno vrijeme. Neko važan iz pivske kompanije je "tvitovao" istinsku
ilustrovanu etiketu za "Univerzalno poznato pivo Bad lajt Spejs".

A firma je na pitanje o tome da li se "svemirsko pivo" može kupiti, odgovorila sa "neka bude 51.000 retvitova i mi ćemo to omogućiti". Shvatate? 51.000 - "Oblast 51" - sve je povezano, piše CNET.

Od četvrtka veče, taj "tvit" je imao više od 24.000 "retvitova" i taj broj i dalje raste, tako da je ciljni broj skoro na pola puta.

"Bad lajt" nije jedino poznato ime koja se umiješalo u navodni juriš na "Oblast 51". 

"TV ličnost" poznata po hrani, Gaj Fieri je "tvitovao" fotografiju sebe kako za vanzemaljce peče - "radioaktivna rebarca".

Muzičar Lil Nas Iks izdao je remiks svog videa "Old Town Road" za "Oblast 51", sa Tanosom i Kijanu Rivsom.

A glumac Deni Treho zamišlja sebe kao vođu masa u jurišu na "Oblast 51".

Iako prijetnje američkom vojnom objektu na bilo koji način, čak i kao šala, izgledaju kao dobar način da se umre, "retvitovanje" "Badovog" "tvita" izgleda kao bezazleni reklamni trik.

Može li ta marka piva dobiti svojih 51.000 "retvitova" što bi od nje zahtijevalo da na tržište iznese pivo s etikom sa vanzemaljcima? 

Čuvena je izjava Foksa Moldera: "Želimo da vjerujemo", zaključuje CNET. 

Komentari: 1

Putnik Namernik

23. 07. 2019 - 05:02

Ajde živeli!!!
Novi komentar