Vrijednost radova 256.000 eura

Počinje adaptacija KCCG, novi prostor za potrebe dnevne bolnice

Klinički centar Crne Gore dobiće uskoro novi prostor za potrebe dnevne bolnice i Centra za medicinsku genetiku i imunologiju (CMGI), predviđeno je ugovorom koji su juče potpisali Uprava javnih radova i najpovoljniji ponuđač u tenderskom postupku, doo “Refena” iz Podgorice.
Objavljeno: 23. 07. 2019 - 11:14 Promjenite veličinu teksta: A A A

Vrijednost ovih radova, koje će Vlada Crne Gore finansirati iz kapitalnog budžeta, je više od 256 hiljada eura, a trebalo bi da budu završeni u roku od tri mjeseca od uvođenja izvođača u posao.

Ugovorom su planirani adaptacija i opremanje kancelarijskim namještajem prostorija bivšeg odjeljenja za transfuziju krvi, u glavnoj zgradi Kliničkog centra. Ukupna površina tog prostora je 545 metara kvadratnih, od čega je za CMGI namijenjeno 425, a za dnevnu bolnicu 120 kvadrata.

"Projektom je u  prizemlju predviđena prostorija za rad sa pacijentima, dok će na prvom spratu biti kancelarije, laboratorije, sanitarne i tehničke prostorije, kao i ostali sadržaji za nesmetan rad službi Kliničkog centra Crne Gore", navodi se u saopštenju Uprave javnih radova.

Komentari: 0

Novi komentar