Dosadašnji predsjednik ponovo izabran

Adrović na čelu DPS-a u Petnjici

U Petnjici je održana sjednica Opštinskog odbora DPS Petnjica na kojoj je za predsjednika Opštinskog odbora izabran dosadašnji predsjednik Mehmed Adrović, kazali su iz Demokratske partije socijalista (DPS).
Objavljeno: 24. 07. 2019 - 10:23 Promjenite veličinu teksta: A A A

Sjednici su prisustvovali koordinatori ispred Predsjedništva DPS Crne Gore dr Suad Numanović i ispred Izvršnog odbora DPS Crne Gore Mersudin Dautović.

„Predsjednik Adrović je u svom obraćanju iskazao zahvalnost Predsjedništvu partije i članovima Opštinskog odbora na podršci i ukazanom povjerenju i izrazio očekivanja da će kontinuiranom saradnjom sa Vladom Crne Gore, lokalnom samoupravom i partijskim jedinstvom naša partija nastaviti sa odličnim izbornim rezultatima na svim predstojećim izborima u interesu svih građana opštine Petnjica i u cilju razvoja naše opštine.

U ime Predsjedništva prisutne je pozdravio koordinator dr Suad Numanović koji je istakao da su kvalitetna partijska infrastruktura, odlična saradnja sa rukovodstvom DPS Crne Gore i Vladom Crne Gore, uspješna realizacija izbornog programa,  garant da će DPS u Petnjici i u narednom periodu bilježiti najbolje rezultate u našoj državi“, navodi se u saopštenju.

Komentari: 1

rade

24. 07. 2019 - 17:24

Sto ne objavite da je u HNovom na celu Dps a, Radovic Kruso_?Ja znam da ne bi bilo komentara ! Milo je digao ruke od HNovog i zato dopusta da ova stranka propada.Mimo mnogo ucenijih ljudi ,elokventnijih,izabira njega,nevjerovatno .Ne trebamo vise ni izlaziti na izbore !
Novi komentar