Neograničen broj putovanja

Wizz Air pokreće takmičenje za mlade

Wizz Air, jedna od avio-kompanija sa najvećom stopom rasta u Evropi, danas pokreće godišnje takmičenje za studente - WIZZ takmičenje za mlade.
Objavljeno: 25. 07. 2019 - 10:52 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ovo međunarodno takmičenje poziva studente da pokažu svoje poslovne sposobnosti, kritičko razmišljanje i vještine rješavanja problema tako što će odgovoriti na poslovni izazov iz realnog života koji će postaviti Wizz Airov liderski tim.

U okviru ovogodišnjeg takmičenja će studenti predstaviti kreativnu, inovativnu i jedinstvenu ideju koja se može integrisati u Wizz Airovu strategiju održivosti i tako pomoći da WIZZ i dalje bude najekološkija avio-kompanija u Evropi.

Studentski timovi treba da se prijave na https://www.wizzyouthchallenge.com/ do 1. septembra 2019, nakon čega će preko tog sajta primiti dalje detalje o takmičarskom procesu.

Kandidati u užem izboru za finale će biti pozvani da predstave svoju ideju Wizz Airom najvišem menadžerskom timu Budimpešti 14. i 15. oktobra 2019.

wizz-youth-challenge-2018-presentation

Pobjednici će osvojiti besplatna putovanja širom Wizz Airove velike mreže od preko 650 linija do 147 destinacija tokom cijele godine, a njihova ideja će biti sprovedena u poslovnoj praksi kompanije. Drugoplasirani i trećeplasirani timovi će osvojiti povratnu kartu do WIZZ destinacije po svom izboru.

Održivost je oblast kojoj mi u WIZZ-u pristupamo veoma ozbiljno i ponosimo se titulom najekološkije avio-kompanije u Evropi. Stalno tragamo za inovativnim idejama i rješenjima koji dopunjavaju naše postojeće inicijative u oblasti održivosti i zato je najbolje da se okrenemo evropskim biznis liderima budućnosti, izjavio je Stiven Džons, zamjenik generalnog direktora Wizz Aira.

Za više informacija o WIZZ takmičenju za mlade, posjetite www.wizzyouthchallenge.com.

Komentari: 0

Novi komentar