Sjutra u Kotoru

Konferencija za medije povodom predstavljanja rezultata u borbi protiv nelegalnog ribolova

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, u subotu, 27. jula, u Kotoru, održaće konferenciju za medije povodom predstavljanja rezultata postignutih u borbi protiv nelegalnog ribolova.
Objavljeno: 26. 07. 2019 - 09:41 Promjenite veličinu teksta: A A A

Podsjećamo da je kao odgovor u suočavanju sa dugogodišnjim problemima vezanim za nelegalni ribolov i izlov eksplozivnim napravama i drugim nedozvoljenim alatima, Vlada Crne Gore u maju 2017. godine formirala međuresorsku Radnu grupu u cilju efikasnijeg djelovanja nadležnih institucija. U sastavu radne grupe su predstavnici Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave policije, Uprave pomorske sigurnosti, Nacionalnih parkova, Instituta za biologiju mora, Prirodno – matematičkog fakulteta, Agencije za zaštitu životne sredine, Višeg državnog tužilaštva, Lučke kapetanije, JP Morsko dobro, grupe građana “Stop krivolovu” i nevladinih organizacija, navodi se u saopštenju.

 

Na konferenciji će biti  predstavljeni rezultati koji su postignuti u prethodnom dvogodišnjem periodu na suzbijanju nelegalnog ribolova.

 

Na konferenciji će se obratiti potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja mr Milutin Simović, a predstavnici Radne grupe će prezentirati ostvarene rezultate.

 

Konferencija za medije biće održana u Institutu za biologiju mora u Kotoru, sa početkom u 13,00h, navodi se u saopštenju.

 

Komentari: 0

Novi komentar