Ispovijest majke djevojčice koja je nestala u Nišu: Pronađena kod starijeg čovjeka

Moja ćerka je u subutu u 6 časova izašla iz kuće da proda knjige koje joj više nisu potrebne, a onda je tog dana trebalo da se nađe sa drugaricom. U nekom trenutku sjela je sa drugaricom u obližnji kafić u centru da popiju sok i tada joj je prišao stariji čovjek i rekao joj da pođe sa njim, da upozna njegove sinove, priča za „Blic“ Ivana N, majka trinaestogodišnje djevojčice, čiji je nestanak bio prijavljen policiji i za kojom je u nedjelju bila raspisana potraga.
Objavljeno: 30. 07. 2019 - 21:46 Promjenite veličinu teksta: A A A

Informacija o nestanku trinaestogodišnjakinje iz Niša bila je objavljena na društvenim mrežama. U objavi je pisalo da je djevojčica posljednji put viđena u centru grada. Njen nestanak bio je prijavljen i policiji koja je odmah krenula u potragu.

Djevojčica je pronađena u nedjelju uveče u jednom stanu u centru grada, i odmah je od nje uzeta izjava.

Prema riječima majke Ivane ona još uvijek nije imala priliku da se lijepo ispriča sa djetetom, jer je djevojčica sada u centru za socijalni rad. 

Kako je dalje objasnila, njena ćerka godinama vježba jedan borilački sport, te ju je, navodno, stariji čovek namamio u svoj stan pričom o sportu.

- Dijete mi je naivno, krenulo je sa njim da upozna njegove sinove, koji imaju 21 i 24 godine. Ona je pronađena u stanu tog čovjeka, a nakon toga je dala izjavu da nije povrijeđena. Ona je bila u Centru za socijalni rad, razgovarala sa njima, vidjećemo šta se zapravo dogodilo. Kada sam je vidjela u policiji bila je uplakana - priča majka djevojčice.

Kako nezvanično saznaje Blic, nije bilo osnova za podizanje krivične prijave protiv osoba kod kojih je djevojčica pronađena, ali je izvještaj o događaju proslijeđen Osnovnom javnom tužilaštvu na dalje postupanje.

Komentari: 0

Novi komentar