Nakon što je počela naplata parkiranja

Dosta slobodnih mjesta na parkingu ispred Delte

Slobodnih parking mjesta ispred najvećeg šoping mola u zemlji, nakon što je počela naplata parkiranja, sudeći po fotografijama koje je zabilježila kamera RTCG, ima napretek.
Objavljeno: 01. 08. 2019 - 14:15 Promjenite veličinu teksta: A A A
Dosta slobodnih mjesta na parkingu ispred Delte
Foto: RTCG

Tržni centar Delta City počeo je danas sa naplatom parkinga, i to 40 centi po započetom satu.

Uprava mola je saopštila da je prvih pola sata parkinga besplatno, te da odluka o naplati parkiranja nije motivisana profitom,već isključivo željom da se obezbijedi dovoljno parking prostora za posjetioce.

Nezvanično su radnici obezbjeđenja kazali da je slabo interesovanje posjetilaca, koji su parking mjesto potražili u dijelu City kvarta, gdje je parkiranje besplatno.

U dopisu koji je rukovodstvo Delte nedavno poslalo zaposlenima, navodi se zaposleni u radnjama u tržnom centru će, kako se ističe, moći da kupe mjesečnu kartu za parking po cijeni od 30 eura, ali će prethodno morati da prilože potvrdu o zaposlenju.


 

Komentari: 1

Naja

01. 08. 2019 - 15:30

Parkiraćemo se svuda okolo, ne pada nam na pamet da vam dajemo 30e, a plate su nam po 300? Vlasnike butika, štandova, ne zanima kako mi dolazimo na posao. Kao što ni Vas draga upravo ne zanima ništa drugo osim profita. Živjeli nam.
Novi komentar