Pokolj u Zagrebu

Ubio šestoro ljudi pa presudio sebi, beba preživjela

Zagrebačka policija potvrdila rano jutros da je šestostruki ubica, nakon pokolja na Kajzerici, počinio samoubistvo.

Objavljeno: 02. 08. 2019 - 09:06 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Još tokom uviđaja policija ga je locirala u Brezovici. Prilikom hapšenja počinio je samoubistvo", napisali su iz policije.

Šest mrtvih tijela zagrebačka policija pronašla je četvrtak veče u porodičnoj kući u Zagrebu. Glavni grad Hrvatske bio je pod opsadom, a ulica u kojoj je došlo do ubistva bila je blokirana.

Nagađa se da se radi o porodičnom nasilju u kojem je muškarac, između ostalog, ubio bivšu ženu i njenog novog partnera. Preživjela je tek sedmomjesečna beba, javlja Hrvatska radio-televizija (HRT).  

"Oko 21.30 primili smo više dojava o pucnjevima. Na mjestu događaja zatečena su tijela dvije muške i tri ženske osobe, te i jednog djeteta (2009). U toku je uviđaj. Na mjestu događaja zatečeno je i jedno dijete koje nije povrijeđeno i zbrinuto je. Intenzivno se traga za muškarcem koji se dovodi u vezu s ovim događajem, za njim tragaju svi rodovi policije", izjavio je načelnik zagrebačke policije Marko Rašić.

Dodao je kako je zadnja intervencija ovoj adresi bila 2011., ali se taj događaj ne dovodi u vezu s ovim činom.

 

Komentari: 1

SA ZAPADA

02. 08. 2019 - 12:56

Ovom zločinu uvijek KUMUJE DRŽAVA , tačnije POLICIJA I PRAVOSUĐE , mi živimo u SVERI gde niko ni ne pokušava da nešto uradi za korist društva ,a države po najmanje .
Novi komentar