https://telemach.me/eon-tv/video-klub donosi potpuno novi, AMC katalog sa svjetski poznatim serijama. " /> https://telemach.me/eon-tv/video-klub donosi potpuno novi, AMC katalog sa svjetski poznatim serijama. " />

Ponuda Telemacha u avgustu

Najpopularnije serije: AMC katalog u Video klubu

Telemach u avgustu u Video klubu https://telemach.me/eon-tv/video-klub donosi potpuno novi, AMC katalog sa svjetski poznatim serijama.

Objavljeno: 02. 08. 2019 - 10:43 Promjenite veličinu teksta: A A A

AMC je jedina kablovska mreža koja je dobila Emmy® nagradu za najbolju seriju, čak četiri godine za „Mad Men” i šest nagrada za seriju “Breaking Bad”. Svi fanovi kvalitetnih serija uživaće uz dva spektakularna naslova, serije Teror i Nosferatu.

Novi naslovi stižu i u druge kataloge.

U Cinestar katalogu napeti naučnofantastični triler Kin prati bivšeg zatvorenika koji je u bjekstvu od federalnih vlasti, vanzemaljskih vojnika i bande na čijem je čelu Džejms Franko.

Premijerno u katalogu Pickboxa gledajte italijansku seriju Ženski raj, inspirisanu čuvenim romanom "Au Bonheur des Dames" Emila Zole.

Čestiti Džemstounovi, nova HBO serija sa vrhunskim komičarima današnjice garantuje spektakl.

Ljubitelji sedme umjetnosti, ostaje vam da uživate u preko 16.000 naslova koje vam trenutno nudi Video klub u EON paketima i novom AMC katalogu.

 

Komentari: 0

Novi komentar