Ubio djevojku, njenog sina, sestru i roditelje

Potresni detalji iz Zagreba: "Više od 30 godina radim uviđaje i nešto ovakvo nikad nijesam vidio"

U Novom Zagrebu, u kući u Cimermanovoj ulici, u naselju Kajzerica, se sinoć nešto prije 21:30 dogodilo šesterostruko ubojstvo, a kako je danas saopštila policija, preživjela je samo dvomjesečna beba.
Objavljeno: 02. 08. 2019 - 13:18 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ubica je pobjegao i u četiri sata ujutro počinio samoubistvo.

Policija je danas na konferenciji za medije otkrila detalje o ubici, ali i o žrtvama.

On je rođen u Vukovaru 1983. godine. Ima 36 godina i zove se Igor Nađ. S jednom od žrtava imao je bebu koja je rođena krajem maja i koja u masakru nije ubijena.

Među ubijenima je 34-godišnja Maja Rogi Tojagić-Đan s kojom je ubica imao dvomjesečnu bebu. Bili su vjereni.

Ubijena je i njena sestra Josipa i 10-godišnji sin, te njeni roditelji Dragomir i Filjke.

"Motiv za sada nijesmo utvrdili", rekli su iz policije.

Iz policije su otkrili da je zajedničko dijete počinitelja i žrtve dvomjesečna beba. Dodali su da ranije nije bilo prijetnji počinitelja žrtvi.

Kako prenosi Večernji list, jedan od inspektora tupo gledajući u pod."Više od 30 godina radim uviđaje i nešto ovakvo nikad nisam video".Od same dojave o pucnjavi do dolaska policije u kvart prošlo je, kažu stanovnici Kajzerice, možda desetak minuta. "Najednom su se pojavili. Neki pod sirenama, neki bez njih, ali jurili su kao da nema sutra", kazali su sinoć stanari kvarta u neposrednoj blizini Velesajma, područja koje je u potpunosti okruženo policijskim trakama. Sami inspektori odmah su krenuli i sa ispitivanjem komšija. "Došli smo da vidimo kako možemo pomoći. Hteli smo da saznamo barem nešto jer uglavnom se ovde svi znamo, ali policija nas nije puštala blizu kuće", kazale su komšije za "Večernji list". 

 

 

Komentari: 2

Čemu?

02. 08. 2019 - 14:07

Ako već prenosite vijesti iz Zagreba, prenesite ih izvorno, ili bar u ijekavici. Ovako, čitajući ovo, stekao sam dojam da se sve skupa događalo u Beogradu ili Šumadiji npr
-

02. 08. 2019 - 14:27

Bravo za komentar. To sto ima neproporcionalno veliki broj komentara iz beogradske stampe je posebna tema, ali bar neka jezik prilagode
Novi komentar