Najdžel Faraž uživa u šampanjcu u Porto Montenegru

Još jedno poznato svjetsko ime u Crnoj Gori. Crnu Goru kao elitnu turističku destinaciju sve više prepoznaju i doživljavaju svjetski političari, biznismeni, sportisti i javne ličnosti širom planete.
Objavljeno: 03. 08. 2019 - 16:45 Promjenite veličinu teksta: A A A

U prilog tome govore i činjenice da ovih dana u našoj zemlji borave i najbogatije i najuticajnije svjetske ličnosti. Pored drugog najbogatijeg čovjeka svijeta Bila Gejtsa, američkog milionera Danijela Snajdera, i britanski političar i lider stranke za Bregzi Najdžel Faraž viđen je u Crnoj Gori.

Daily Mail objavio je, danas tekst u kome se između ostalog navodi da je Faraž primijećen u Porto Montenegru, kako uživa u šampanjcu sa poznatim TV licem Džordžijom Tofolom.

U Porto Montenegru trenutno se održava najekskluzivniji događaj ovog ljeta “Polo u Marini” na kome će učestvovati najpoznatija svjetska polo imena.

Najdžel Faraž je britanski političar koji je vodio populističku partiju nezavisnosti Ujedinjenog Kraljevstva od 2006. do 2009. i ponovo od 2010. do 2016. Ove godine je pokrenuo stranku za Bregzit.

Od 1999. je i član u Evropskom parlamentu za jugoistočnu Englesku. Izuzev dužnosti stranke za Bregzit i poslanika u Evropskom parlamentu, on je takođe potpredsjednik pro-Bregzit organizacije Leave Means Leave i domaćin je radio-telefonske veze na globalnoj radio-stanici LBC.

Komentari: 0

Novi komentar