Sprema se i turneja

Bijonse ponovo želi da okupi Destiny's Child

Bijonse ponovo želi da okupi Destiny's Child nakon 15 godina i to je obradovalo fanove nekad najpopularnije ženske grupe, piše The Sun.
Objavljeno: 05. 08. 2019 - 13:28 Promjenite veličinu teksta: A A A

Tim povodom Queen B je vodila tajne razgovore s bivšim članicama Kelly Rowland i Michelle Williams.

Izvor blizak pjevačici otkrio je za The Sun da bi se grupa ovaj put zaista mogla okupiti, mada se do sada nekoliko puta pisalo o njihovom okupljanju. Sljedeće godine navodno planiraju i koncertnu turneju po SAD-u i Evropi.

"Bijonse želi da joj se djevojke pridruže u studiju i nije se mogao poklopiti bolji tajming od 2020. godine, kad će ujedno obilježiti i 20 godina od kada se Michelle pridružila grupi Destiny's Child. Osim toga, vidjela je uspjeh koji su na turneji postigle Spice Girls i želi to da ponovi, ali mnogo veće i bolje", otkrio je izvor za The Sun.

Takođe, izvor je dodao da djevojke imaju u planu da snimie sasvim novi žanr muzike, ali i prisjete se starih hitova. 

Grupa Destiny's Child jedna je od rijetkih prema kojima je ljubav publike rasla tek nakon što su napravili pauzu 2006. godine. Prošle godine Bijonse je dala naslutiti šta bi fanovi mogli očekivati ukoliko se djevojke ponovo okupe, kada su joj se na bini pridružile Kelly i Michelle na festivalu Coachella i izazvale oduševljenje publike.
 

Komentari: 0

Novi komentar