Poručio miljenik navijača "plavih"

ILIĆ: Treniram normalno, uželio sam se košarke!

Miljenik navijača Budućnost Volija, Aleksa Ilić, majstor za efektne blokade u redovima „plavih“ spreman je za novu sezonu.
Objavljeno: 08. 08. 2019 - 12:54 Promjenite veličinu teksta: A A A
ILIC: Treniram normalno, uzelio sam se kosarke!
Ilic sa danasnjeg presa
FOTO: Portal Analitika

Na današnjem presu, okupljenim novinarima je kazao da se uželio košarke.

- Uželio sam se košarke, odigrao sam samo pet mečeva, jedva čekam da ponovo igram utakmice. Normalno treniram, iskoristiću pripreme da se vratim u formu, uigram sa ekipom i da spreman dočekam početak sezone - kazao je Ilić.

22-godišnji Nikšićanin je dodao da je dva mjeseca priprema dovoljno vremena da se uklope kao ekipa.

- Imaćemo dva mjeseca da se spremimo, što je dovoljno da se uklopimo kao ekipa. Pred nama su i jaki kontrolni mečevi. Fale nam igrači koji su u reprezentaciji, povrijeđeni Barović... Čeka nas teška sezona, jaka konkurencija, ali vjerujem da ćemo u dobrom ritmu dočekati početak - optimističan je Ilić.

buducnostpres6

Na današnjem presu prisutnima se obratio i novo pojačanje tima iz Njegoševog parka, centar Martins Mejers.

- Srećan sam što sam ovdje i što mi se ukazala šansa da pomognem ekipi. Budućnost ima zavidnu istoriju učešća u jakim takmičenjima, kao što su Evrokup i Evroliga. Ove godine mislim da možemo da se vratimo na pravi put. Nijesam dobar govornik, preferiram da na terenu pokažem ono što imam - poentirao je Mejers.

Komentari: 3

Bobo

08. 08. 2019 - 15:56

I mi smo se uželjeli tvojih blokada... Vidimo se u"Morači"!!!!
Maestro

08. 08. 2019 - 23:00

A pomalo i zakucavanja.. Air Aleksa :)
Bodin

08. 08. 2019 - 23:20

Mali je super talentovan,vise je pokazao u onih par utakmica sto je odigrao nego neki cijele sezone i hrabar je sto je najbitnije.Ako bude bio zdrav i bude imao dobru minutazu ima da zablista bar ja takav imam osjecaj.
Novi komentar