Morsko dobro

Raspisan javni poziv za projektovanje rekonstrukcije šetališta na Jazu

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom raspisalo javni poziv za Izradu idejnog rješenja i glavnog projekta za fazu II rekontrukcije šetališta na Jazu.
Objavljeno: 09. 08. 2019 - 09:59 Promjenite veličinu teksta: A A A

Zahvat  projektovanja obuhvata prostor od postojećeg definisanog šetališta, obalnim zidom ispod katastarske parcele 70 K.O. Prijevor I do zapadnog kraja plaže Jaz na katastarskoj parceli  96 K.O. Prijevor I (sektor 42 po PPOP). Ukupna dužina šetališta iznosi cca 226 metara, a obuhvata površinu od 1050 m2. Uporedo sa projektnom dokumentacijom radiće se i Elaborat za procjenu uticaja na životnu sredinu.

Podsjećamo da je dana 17.07.2019. raspisan javni poziv za izvođenje radova na uređenju postojeće pješačke staze u zaleđu plaže Jaz (faza I) u dužini od 375 metara, na dijelu katastarske parcele 553 i 96 sve K.O. Prijevor I. Kroz ovaj posao planirano je izvođenje radova na popločavanju, opremanju i hortikulturnom uređenju te staze, kao i radova na popravci stubova javne rasvjete.

Ukupna vrijednost radova na rekonstrukciji I faze koja se planira na jesen tekuće godine iznosi 180.000,00 €, dok je za projektovanje II faze planirano 20.000 €.  Po izradi projektne dokumentacije, radovi na rekonstrukciji II faze se mogu očekivati na proljeće naredne godine.

 

 

 

Komentari: 0

Novi komentar