(VIDEO)

Snimila muža kako je truje velikim dozama tableta za spavanje

Muškarac u Mičigenu nedavno je dobio iznenađujuće blagu zatvorsku kaznu nakon što je proglašen krivim da je u više navrata ženi ubacio velike doze tableta za spavanje u kavu.
Objavljeno: 09. 08. 2019 - 12:41 Promjenite veličinu teksta: A A A

Tereza Kozlovski zatražila je rastavu od svog supruga u junu 2018. godine, no nastavili su živjeti u istoj kući. Zapravo, on joj je pripremao kafu svaki dan, što je koristio kao priliku da joj unutra kradom ubacuje opasne doze difenhidramina, antihistaminika koji se uglavnom koristi za liječenje alergija i nesanice.

Naravno, Tereza je to saznala tek nakon što je postala sumnjičava, zbog čega je postavila skrivene kamere po kući da vidi što Brajan smjera. Na šokantnoj snimci koja se pojavila na društvenim mrežama vidi se muškarac koji drobi nekoliko tableta i ubacuje ih u kafu svoje žene.

 

 

Terezas se odselila i obavijestila svog advokata za razvod o otkriću čim je vidjela na snimci Brajana kako miješa pilule s kafom. Policija je uspjela zaplijeniti posljednju kafu koju je napravio za nju i otkrili su da je sadržavala 127 mililitara difenhidramina, vrijednosti oko osam tableta. Žena je rekla da je postala sumnjičava kad je iskusila čudne simptome nakon suprugove kafe, poput umora, mučnine i zamagljenog vida.

Komentari: 0

Novi komentar