Nataša Bekvalac: Za sreću mi ne treba muškarac!

Čini se da je pop zvijezda Nataša Bekvalac potpuno promijenila životne prioritete. Dok ljetnje mjesece provodi radno, uglavnom na Crnogorskom primorju, otkriva da ne vjeruje da će joj se više dešavati velike ljubavi te da bi u njenoj porodici muška figura trenutno bila višak uz sliku djece…
Objavljeno: 10. 08. 2019 - 08:37 Promjenite veličinu teksta: A A A

Prije objavljivanja  singla “Dođi mami”, koji je što zbog njenog atraktivnog izgleda, što zbog provokativnosti izazvao ogromnu pažnju, Nataša Bekvalac (38) šalila se da i te kako oseća uticaj retrogradnog Merkura. Međutim, iako će planeta koju krivimo za sve probleme ići “naopako” do 1. avgusta, Nataša ima posla i više nego što je mogla da pretpostavi.

– Nadala sam se da ću ovog lleta imati mnogo više vremena za odmor, ali ispostavilo se da sam u proteklih mlesec dana češće bila na putu nego što sam uživala sa Hanom i Katjom – kaže Nataša. Srećom, najviše poslovnih angažmana ima u Crnoj Gori, pa em što može da brzo ode i da se vrati kući, em što uvijek uspije da ugrabi neki trenutak na plaži, pa tako makar nakratko osjeti dah morske opuštenosti. Uostalom, i ove fotografije su nastale nekoliko sati pre no što će nastupiti u Baru.

Nataša je jedna od onih ponosnih mama koje, čim joj pomenete ćerke, odmah dobija razniježeni izraz lica. Budući da dvanaestogodišnja Hana još uvijek nije počela da joj priređuje “pubertetske ludorije”, za uzbuđenja je “zadužena” sedamnaestomesečna Katja.

– Nedavno smo ustanovili da je Katja levoruka i to me je obadovalo. Ponekad se šalim da sam odavno primjetila da je po mnogo čemu drugačija od druge djece. Iako je još sasvim mala, svakog dana učim od nje i bukvalno me ostavlja bez daha. Sada čekamo da progovori i svi se pitamo šta će prvo izgovoriti. Iskreno se nadam da će reći – mama (smijeh).

Poslije komentara de se nadamo da Katja neće progovoriti dok ona bude imala neki od brojnih nastupa, već da će sačekati da se vrati, a onda joj se obrati, prešli smo na pitanje koje, od kad se Nataša pojavila na sceni, uvijek lebdi u vazduhu. I prije no što smo ga izgovorili do kraja, rekla je:

– Na ljubavnom planu apsolutno se ništa ne mijenja! Potpuno sam nezainteresovana za muškarce, a čini mi se i oni za mene. Niti mi ko prilazi, niti mi se udvara.

Možemo da joj povjerujemo, jer znamo da nije baš lako prići poznatoj ličnosti, pogotovo ako važi za fatalnu zavodnicu. Međutim, da je svaki njen korak praćen brojnim pogledima, uvjerili smo se tokom nekoliko sati koje smo proveli sa Natašom.

Situaciju na emotivnom planu ovako objašnjava: 

– Pretpostavljam da je uslovljena energijom koju šaljem. Nemam više ni vremena, ni snage na bacanje, a muškarac mi sigurno nije potreban da bih bila srećna. Živim sa ćerkama, našom drugaricom Jovanom koja čuva Katju, dolaze mi majka i otac, tu su Kristina i Dragana i njihove porodice… Stvarno mislim da bi u toj priči, ovog trenutka, muškarac bio višak. Ne samo da mi ljubavne veze sada nisu prioritet već ne znam da li će mi ikada više biti. Potpuno sam iskrena dok ovo govorim.

Budući da znamo da je Nataša uvek kroz život išla srcem, vjerujemo da će, pre ili kasnije, misliti drugačije. Kad smo joj rekli da se nikad ne zna kada će se pojaviti neko zaista poseban, odgovorila je:

– Daleko od toga da ne vjerujem u ljubav, ali nešto nisam sigurna da ću je ponovo doživjeti.

 

Komentari: 1

@

10. 08. 2019 - 10:44

uporno postavljam pitanje ali me admin cenzurise a zivo me interesuje kako je Natasin tata koji je imao neke probleme sa srcem.Pun nade da necu biti opet ignorisan nestrpljivo cekam odgovor.ZIVJELA NATASA BEKLAVAC.
Novi komentar