UCG: Da se objave spiskovi od referenduma do danas

Ujedinjena Crna Gora traži da javno da budu objavljeni spiskovi svih službenika i namještenika koji su od referenduma 2006. do danas, dobili stanove ili kredite po “nevjerovatnim uslovima” od Vlade Crne Gore.
Objavljeno: 11. 08. 2019 - 18:50 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Taj spisak mora biti javan jer se radi o velikim privilegijama i osobama čije prohtjeve smo finansirali svi – iz budžeta. Premijer Marković je izjavio da u tome ne vidi nikakav problem te da se ne radi o “gubavcima” nego o državnim službenicima – činovnicima koji su neophodni za završavanje državnih poslova. UCG pita; a ko je rekao da se radi o “gubavcima”? Prije će biti da smo svi ostali gubavci, a da se ovdje radi o klasi ili kasti”, navodi se u saopštenju.

Oni smatraju da će spisak pokazati da je riječ o zbrinjavanju partijskih i koalicionih kadrova

“Svakako, ove bingo nagrade i stimulansi zaobilaze opozicionare, ma kojim se poslom bavili”, navodi se u saopštenju I dodaje:

“Tražimo, stoga, da se javno objave usluge ovog tipa u minulih makar 13 godina kako bi se vidjelo i to da su pojedinci i po više puta dobijali novac ili mogućnost zamjene stanova – manjih za veće.”

Komentari: 2

Pečičanin

11. 08. 2019 - 20:13

Zahtjev je više nego li opravdan, ali treba da bude jasno svima nama da do prave istine ne možemo doći. Kako su dijeljeni sindikalni stanovi od strane Danila Popovića rukovodećim ljudima državnih preduzeća kao što je Pošta i dr. Ovo je samo jedan od primjera, a tek šta je sa stanovima koji su dodijeljeni "zaslužnima" na referendumu itd i td...
Ne, već

11. 08. 2019 - 23:30

od 1918.-te pa do 2006.-te, tačno da se vide koje su prodane duše zarad stana i apanaže u beograd, prodale Crnu Goru mrskom okupatoru!
Novi komentar