Trifunović Vučiću: Nemoj brale, završićeš kao Gadafi

Predsjednik Pokreta slobodnih građana i poznati srbijanski glumac Sergej Trifunović se oglasio na društvenim mrežama nakon što je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao na konferenciji za medije da će zgradu Predsjedništva ubuduće čuvati samo žene.
Objavljeno: 11. 08. 2019 - 19:01 Promjenite veličinu teksta: A A A

Naime, tokom obraćanja predsjednika Srbije, Trifunović mu se obratio putem Twittera.

“Je li zaista rekao da će mu od sljedeće sedmice samo žene biti obezbjeđenje? Nemoj, brale, završit ćeš kao Gadafi – napisao je Trifunović.

Komentirajući ovaj tvit, Vučić je rekao da “Sergeju želi dobro zdravlje”.

“Da ću završiti kao Gadafi? Dobro, to je u redu. Mnogi i danas u Libiji maštaju o Gadafijevom vremenu. Ja Sergeju želim dobro zdravlje, pravi je gospodin”,  rekao je predsjednik Srbije.

Podsjetimo, libijski vođa Moamer Gadafi je ubijen 20. oktobra 2011. dok je pokušavao pobjeći iz rodnog Sirta. Rezultati forenzičarskog izveštaja pokazali su da je podlegao povredama od zadobijenog metka u glavu u unakrsnoj vatri između boraca nove libijske vlasti i njegovih pristalica.

Komentari: 4

aleksandar Miljanov

11. 08. 2019 - 19:59

E evo čist promjer kakva su oni čeljad ovi srbi pazi samo kako se olajavaju i jdan drugom podmeće po nešto ne može Crnogorski mentalitet da bude zajedno i da se složi sa o kvom gadisti nema te prirode ,ali ne srbdki Crnogorci već pravi Crnogorski soj mentslitet.
Svi ste vi isti

11. 08. 2019 - 20:16

Onako iskreno.....četnik, četniku!!!!
Na distanci

11. 08. 2019 - 20:39

Neka se oni “ braluju” bez nas
Ljubitelj tutuša

11. 08. 2019 - 21:43

Picousti se po svom običaju bio zaletio, onako bahato i nadmeno, baš na volej ovom Trifunoviću. Pa se onda Picousti povukao kao...!
Novi komentar