Preko društvenih mreža

Kćerka Siniši Mihajloviću uputila dirljivu poruku

Kćerka  Siniše Mihajlović, Viktorija Mihajlović je na društvenim mrežama napisala dirljivu poruku, posvetivši je bolesnom ocu.
Objavljeno: 12. 08. 2019 - 10:57 Promjenite veličinu teksta: A A A
Kcerka Sinisi Mihajlovicu uputila dirljivu poruku
Foto: Fejsbuk

Naime, Viktorija je na italijanskom jeziku objavila tekst u kome je kroz nekoliko riječi opisala legendarnog fudbalera i njegov karakter.

- Koje su vaše želje? Da dođem do Sinišinog nivoa: požrtvovanje, posvećenost, veliko srce, mudrost, strastvenost, odlučnost - napisala je Viktorija Mihajlović.

Komentari: 2

gost

12. 08. 2019 - 13:31

Priznacu mu pozrtvovanost, veliko srce, odlucnost, posvecenost, strastvenost - svakako! ali neku mudrost dosad nije bas pokazivao... Ni na terenu ni van njega... Da me niko ne shvati pogresno - zelim mu brz oporavak i sve najbolje!
lolo

12. 08. 2019 - 18:05

Na hijade ljudi ako ne i milioni boluju od neke vrske teske bolesti i ne znam sto ste navalili na Sinisu Mihajlovica koji i nije neki primjer. Od mentaliteta do nacionalizma tako da bi mogli malo sjahat sa patetikom!!! Uostalom siguran sam da ih ima i po CG mnogo koji bi bili zahvalni za malo paznje i pomoc i. Ovome ne treba, Ka i svima bolesnima zelim mu da ozdravi!
Novi komentar