Premijer Marković čestitao Dan opštine Mojkovac

U ski centar Žarski biće uloženo 30 miliona eura

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je 13. avgust – Dan opštine Mojkovac predsjedniku Opštine Ranku Mišniću, predsjedniku Skupštine opštine Dragomiru Mrdaku, lokalnim odbornicima i građanima.
Objavljeno: 12. 08. 2019 - 11:07 Promjenite veličinu teksta: A A A

„Ovogodišnji praznik u Mojkovcu obilježavamo u atmosferi zapaženih rezultata naše zemlje kako na unutrašnjem tako i na vanjsko-političkom planu. Uvjeren sam da građani Mojkovca prepoznaju napore koje Vlada ulaže u razvoj kapitalne infrastrukture i stvaranje pretpostavki za dinamičniji razvoj i bolji kvalitet života svakog pojedinca. Pored nekoliko drugih projekata Vlade, izgradnja ski centra Žarski vrijednosti blizu trideset miliona eura nesumnjivo će doprinijeti otvaranju novih radnih mjesta i dati impuls lokalnoj privredi“, navodi se u čestitki predsjednika Vlade.

Dodaje se da je prilika da se istakne da poseban doprinos uspješnosti naše razvojne vizije daje i lokalni menadžment kroz konstruktivni odnos u rješavanju svih otvorenih pitanja u najboljem interesu građana Mojkovca. 

„Upravo prepoznajući takve napore, Vlada je izmjenama Zakona o finansiranju lokalne samouprave povećala procenat ustupanja poreza na dohodak čime će, između ostalih, i kasa opštine Mojkovac godišnje biti uvećana za više od pola miliona eura. Siguran da smo zajednički na putu ukupnog napretka koji je odveć očigledan, građanima Mojkovca još jednom čestitam opštinski praznik“, piše u čestitki premijera Duška Markovića.

Komentari: 2

ADMINISTRATOR

12. 08. 2019 - 12:38

DA SE SLUČAJNO NIJE NEKO USUDIO DA NAPOŠE NEGATIVAN KOMEMTAR -IMAMO VAS SVE NA DLANU.
Rukfaš

12. 08. 2019 - 16:06

Sve može i sve bi ti htio da završiš. Naći ćeš lako i pare i investitore. To nije problem. Problem su unutrašnji nesrećnici. Ako ne daju NVO, dočeka Risto. Ako bi Risto puštio, dočekaju NVO.
Novi komentar