Hotel Kumbor počeo sa radom (VIDEO)

Hotel Kumbor u istoimenom mjestu pored Herceg Novog primio je prvu grupu od 250 gostiju iz Njemačke, Velike Britanije, Francuske i Poljske. Umjesto svečanog otvaranja, vlasnik  Čedo Popović, je  odlučio da što prije poćne sa radom.
Objavljeno: 12. 08. 2019 - 17:39 Promjenite veličinu teksta: A A A

" Hotel je gradjen po najvecim standardima, sa najboljim materijalima On jos uvijek nije ni zavrsen,ali u svakom slucaju ta investicija će biti izmedju 25 i 30 miliona eura. Sa sadržajem bi ovaj hotel mogao imati i pet zvjezdica" kazao nam je Popović. 

cedo-popovic-carine

Hotel Kumbor je izgradjen za oko godinu dana, kategorisan je sa četiri zvjezdice, na šest spratova, sa 230 soba i apartmana i velikom plažom. 

"Imamo ugovrene dolaske gostiju i očekujem da će hotel raditi do oktobra – novembra. Ovo je prva godina rada, ali računamo da zbog pozicije hotel može da radi duže", dodao je vlasnik Carina.

q2

Nedostatak radne snage je ključni problem, rekao nam  je Popović: "  Sjutra bih primio 100 ljudi svih profila i da nikome plata nije ispod 500 EUR, pa do 1,5 hiljada. Ovako, nekako se borimo sa našim starim radnicima koje dovodimo iz kompanije".

q3

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini kompleksa Portonovi. To je treći hotel koji je za pet godina u Herceg Novom izgradila kompanija Carine. 

 

Komentari: 5

Tara

12. 08. 2019 - 19:16

U CG ima puno ljudstva bez posla.. Ovo je teski bezobrazluk..da se niko ne prijavljuju.. Biro za rad treba kazniti!
Kiki

12. 08. 2019 - 19:53

Dace im platu platu 500e ova tri mjeseca tokom sezone, al da se radnici snadju za hranu i smjestaj....Uz to, doprinose ce im uplatiti na minimalac ako ih uopste i uplati...Ko ne zna Ceda velikog bizMismena....
Bodin

13. 08. 2019 - 03:09

Ima na biro prijavljenih koliko hoces i to bas za ugostiteljstvo npr. dva moja druga su se prijavili obojica sa zavrsenom srednjom ugostiteljskom i zamisli jednom nadju neku rupu od lokala a drugom jos nista a kad cujes na tv toliko se trazi radnika samo kukaju.Sad ili biro ne radi posao kako treba ili ovi vlasnici ugostiteljskih objekata lazu.
Vasilije

18. 08. 2019 - 21:00

Ko vjeruje ponudi zaposlenja?Za koje vrijeme se traže radnici?Ovako pošteno stečeni milioni,koji nemaju porijeklo osim privatizacije iu tranziciji trebaju se robovlasnički oploditi!
Trazite radnike na Cetinje

12. 08. 2019 - 22:58

Podjite do Cetinje eno gore pod Lovcenom na hiljade nezaposljenih niko nista ne radi po cio dan sjede po kafane i kladionice i kukaju ispijajuci pivo i lozu.
Novi komentar