Napadač još na slobodi

(VIDEO) U Bijelom Polju brutalno pretučen mladić

Adem Gredić (21) iz bjelopoljskog mjesnog centra Rasovo pretučen je u subotu oko 22 časa u Industrijskoj ulici u naselju Nedakusi.
Objavljeno: 13. 08. 2019 - 12:50 Promjenite veličinu teksta: A A A

Pretukla su ga, prema kazivanju Gredića, trojica sredovječnih muškaraca iz sela Boljanina, za kojima policija još traga. Selva Gredić, majka povrijeđenog mladića, ispričala je za Pobjedu da nije postojao nikakav povod da njen sin bude brutalno pretučen od trojice nasilnika.

- Sve se odigralo ispred pekare „Šar“ prekoputa supermarketa „Voli“ u naselju Nedakusi. Adem je ušao u pekaru da kupi picu kada ga je najprije uhvatio za ruku jedan od siledžija sa namjerom da mu, navodno, nešto kaže. Zatim su pritrčala i ostala dvojica i udarali su ga metalnom šipkom po glavi i ostalim djelovima tijela. Moj sin je usljed udaraca pao. U nesvjesnom stanju prevezen je u zdravstvenu ustanovu - ispričala je majka povrijeđenog. Kako je navela, medicinski je zbrinut i sa teškim povredama smješten na hirurško ortopedsko odjeljenje bjelopoljske bolnice. Povrijeđeni Gredić ispričao je juče za Pobjedu da je nasilnike poznavao iz viđenja, ali da nikada sa njima nije imao bilo kakav konflikt.

- Nije mi jasno zbog čega su tako brutalno postupili prema meni. Volio bih da saznam šta je bio motiv mojeg prebijanja. Glava me neprekidno boli, ne mogu da spavam, imam košmare - kazao je povrijeđeni mladić. Načelnik hirurškog odjeljenja dr Duško Miladinović potvrdio je da se radi o teškim povredama. - Nije životno ugrožen, ali povrede su teške. Nanijete su udarom nekim tupim tvrdim predmetom - kazao je dr Miladinović. U bjelopoljskoj policiji potvrdili su za Pobjedu da su trojica muškaraca učestvovala u prebijanju Gredića.

- U toku su operativne radnje vezane za ovaj slučaj. Očekujemo da uskoro napadači budu privedeni i da se prema njima postupa u okviru zakonskih ovlašćenja - kazao je sagovornik iz policije.

Oprez! Uznemiravajući snimak!

 

 

Komentari: 16

Kotoranka

13. 08. 2019 - 08:25

UŽAS UŽAS BLAGO REČENO !!! BRZ OPORAVAK MLADIĆU A SILEĐIJAMA ROBIJA !!!
Gost

13. 08. 2019 - 09:39

Robija odma, uvesti mandatne kazne za ovakva dijela i skloniti ovakve siledzije sa ulice na 3-5 god
GRAĐANSKI

13. 08. 2019 - 13:07

Postoji velja mogućnost ili vjerovatnoća - da su sileďžije i maloumni primitivci Ristovi srbočetnici, puni mržnje spram svakoga u Crnoj Gori ko nije Srbalj, Srgalj ili Rusalj. Eto, saznaće se!
Ja

13. 08. 2019 - 15:03

Hoćeš li se izviniti Srbima ako se ispostavi da ga oni nisu tuklu?
GRAĐANSKI

13. 08. 2019 - 19:03

Naravno da ću se izvinUti, ali teke ondar kad se ti i tvoji istomišljenici, vaša: Matica, SPC, ..., Republika Srbija, ... - daklen svi ponaosob i na svim nivoima - 10.600 puta izvinEte za priđe cca jednog stoljeća od "tamo vaše" krvave i sramne ruke ubijenih 10.600 rodoljuba, zelenaša (ukratko: postojbnika-stanovnika) ondašnje Crne Gore, koje se suprostaviše serbaljskom zločinačkom i genocidnom okupatoru i ne bjehu za nezakonitu, nesojsku i na pravdu Boga nasilnu okupaciju; kad se izvinEte za sva zla tadijer učinjena i sve pojedinačne zločine kakve ne pamte ni nacistički koncentracioni logori (spaljivanje je sitnica za sve ono što Serbalji ovđe učinjeste); izvinEte za, u tijema okupatorskim okolnostima, podlo i uz prijetnje smrću staromu crnogorskomu mitropolitu Mitrofanu Banu otetu Crnogorsku autokefalnu crnogorsku crkvu i otete crnogorske crkve i manastire; ...! Pitajte se bi li Sveti Petar Cetinjski i Sveti Vasilije Ostroški te tada takve vaše zločine i zlodjela- aminovali?
gost13

13. 08. 2019 - 13:11

Vjerovatno su clanovi DFa odma robija x3
Никшић

13. 08. 2019 - 13:59

Заиста грозно и за сваку осуду. Ипак је немогуће да се силеџије и жртва нису познавале и имале неку међусобицу. Још је једино могуће да ј дошло до случајне замјене идентитета жртве. Исто тако, не вјерујем да би нападачи овако бескрупулозно и нескривено злочинили да нијесу увјерени како ће некажњено проћи.
GRAĐANSKI

13. 08. 2019 - 22:25

Poštovani gospodine/gospođo, kako iz rječnika crnogorskog jezika, od gospode Latkovića i Brajevića, doslovice svakodnevno učim naše lijepe crnogorske starinske riječi, i kako, do malo priđe nijesam znava za riječ "međusobica", ja najiskrenije želim da Vam zablagodarim što ste mi je (komotno mogu reć) otkrili i njome naučili. Velji pozdrav - Građanski.
Никшић

14. 08. 2019 - 02:10

Нема то у Рјечнику црногорскога језика јер је он исувише зелен и његови аутори имају још много да уче, а говорници тог језика ће тек да створе своје старе ријечи.
GRAĐANSKI

14. 08. 2019 - 09:27

Ja mnim da će Vi milo bit ovo pročitat: Bogomi je ima u rječnicima kod oba autora. No, ja nijesam bio do ičer na nju intra.
Desna Obala

13. 08. 2019 - 14:16

Omladina je prepuštena na milost i nemilost u CRNOK GORI , bez perspektive, budućnosti , made za bolji život , Kod nas u CG niko apsolutno ne želi da stvori bilo kakav uslov za mlede ,Sve je posvjećeno sebi i ličnom bogaćenju ,Državu kontrolišu moćnici sa novcem koji su upravo zaradili na račun Države i Građana.
Tara

13. 08. 2019 - 15:48

Tipicni odgovor pristalica srbijanskog nacistickog pokreta!
Desna Obala

13. 08. 2019 - 16:20

,,TARA,, takvi kao vi su do skoro držali SLOBOVU sliku i kartu VELIKE SRBIJE, prepuna je CRNA GORA više takvih patrijota kao vi i 80% onih koji se od 2006 prestroili iz VELIKO SRBA u INTERES-NE CRNOGORCE.
Marko Cetinje

13. 08. 2019 - 14:55

Đe je policija? Što ćute?
Bez dijeme

13. 08. 2019 - 17:45

Da neko pridje nekom i „ bez razloga“ ga pajserom ovako brutalno i uporno obradi ?! Nek se on malo bolje prisjeti .
Bruka i sramota!

13. 08. 2019 - 17:58

Sramota za Crnu Goru!! Ako ih ufate, poznavajući crnogorske zakone, neće dobiti ni dan zatvora!!
Novi komentar