Kako vidjeti fotografije osobe koja ima zaključan Instagram profil?

Svi bismo željeli pogledati barem jedan privatan profil na Instagramu, no iz raznoraznih i samo nama shvatljivih razloga ne želimo ga zapratiti.
Objavljeno: 13. 08. 2019 - 21:18 Promjenite veličinu teksta: A A A

Najprije moramo spomenuti dva očita načina - progutajte ponos i zapratite taj profil ili se poslužite "detektivskim" trikovima pa ga pogledajte s profila osobe koja ga prati, a možete napraviti i "fejk" profil i nadati se da će vas prihvatiti.

Kad smo to prošli, možemo se baciti na jedini preostali način koji bi vam mogao koristiti i za koji možda nijeste znali.

Dakle, koristeći Google možete pronaći neke objave vezane uz privatan Instagram profil koji vas zanima. To možete učiniti tako što ćete u pretraživač prekopirati naziv tog profila, odnosno korisničko ime te osobe, i onda kliknuti na Image Search, odnosno pretraživanje po slikama.

Postoje velike šanse da će vam se pojaviti neke od fotografija te osobe, odnosno da je ona ostavila svoje "printove" po webu prije nego što je zaključala profil. Takođe, moguće je da ćete naići na tagirane fotografije te osobe na nekim javnim korisničkim profilima, ali i da je osoba objavljivala neke fotografije koje ima na Instagramu na svojim drugim profilima na društvenim mrežama poput Flickra, Tumblra ili čak Facebooka.

To vam možda neće dati direktan pristup privatnom Instagram profilu, no moglo bi vam pomoći da pronađete sadržaj koji vas, eto, toliko zanima.

Ili radije progutajte ponos pa zapratite.

Komentari: 0

Novi komentar