Vlasnici najvećeg trgovinskog lanca na svijetu

Najbogatija porodica zarađuje 70.000 dolara svakog minuta

Najbogatija porodica na svijetu, porodica Volton, zarađuje 70.000 dolara svakog minuta.
Objavljeno: 13. 08. 2019 - 21:59 Promjenite veličinu teksta: A A A

„Kada završite čitanje otprilike četvrtog pasusa ovog teksta, najbogatija porodica na svijetu biće bogatija za dodatnih 70.000 dolara. To znači da će za jedan sat inkasirati čak 4,2 miliona dolara, a u isto vrijeme sjutra će biti bogatiji za 100 miliona dolara”, navodi se u tekstu, prenosi Tanjug.

Porodica Volton, vlasnici najpoznatijeg američkog maloprodajnog lanca Volmart, trenutno raspolažu sa nešto više od 190 milijardi dolara.

To je 39 milijardi više nego u junu prošle godine, podvlači američka medijska biznis mreža Blumberg, čiji vlasnik Majkl Blumberg, kako se napominje, upravlja carstvom vrijednim 60 milijardi dolara.

Medu Voltonovima najbogatija su braća Džim i Rob čija se bogatstva procjenjuju na po 48,8 milijardi dolara, u stopu ih prati sestra Elis sa 48 milijardi dolara.

Lukas Volton, sin trećeg brata Džona koji je preminuo 2015. godine, raspolaže bogatstvom vrijednim 16,7 milijardi dolara. En Volton Kroenke i Nensi Volton Lori, kćerke suosnivača Volmarta Bada Voltona, „teške” su po oko šest milijardi dolara. Kao i Kristi Volton, udovica Džona Voltona.

„Pročitali ste treći pasus, a Voltonovi su postali bogatiji za oko 70.000 dolara. I neće se zaustaviti”, piše sajt Ekonomske vesti.

Komentari: 0

Novi komentar