„Zaev se otrgao kontroli“

DF: Gej lobi da se organizuje u političku partiju

Izjava Premijera Sjeverne Makedonije da neće dozvoliti da mu “ kriminalci, sujetni novinar i peder ruše Vladu” samo potvrđuje stav DF-a da je djelovanje regionalnog ekstremno agresivnog gej lobija ozbiljan politički problem, saopšteno je Portalu Analitika iz Demokratskog fronta.


Objavljeno: 14. 08. 2019 - 11:42 Promjenite veličinu teksta: A A A

 „Ovdje se ne radi o odnosu prema pravima LGBT osoba, već o opasnom tajnom političkim djelovanju ovog lobija koji ima svoje veoma snažno uporište u finasijerima globalizma, mreži NVO, medija, ali i moćne lobiste u Briselu. Tajnost u djelovanju, međusobna čvrsta povezanost, sihronizacija u akcijama, zajedničko  definisanje strateških političkih ciljeva, uticaj na političke stranke , medijsko reketiranje, povezanost sa tajnim bezbjednosnim službama, djelovanje ove ekstremne grupacije ima sve elemente subverzivnog i veoma opasnog za ustavni poredak i regularni politički sistem“, ističe se u saopštenju DF-a, dostavljenom Portalu Analitika.

Iz tog političkog saveza naglašavaju da povezanost ovog ekstremnog političkog gej lobija sa ANB i mafijom, čini ovu grupaciju dodatno opasnom.

„DF nema ništa protiv i uporno poziva ovaj gej lobi da djeluje javno i da se čak i organizuju u političku partiju sa jasnim političkim programom. Osnivanje jedne takve gej partije bi i značajno poboljšao prava LGBT populacije u Crnoj Gori. Stvari su mnogo ozbiljnije nego što mnogi misle. Evo i favorit globalista i duboke države Premijer Sjeverne Makedonije Zoran Zaev je , suočen sa subverzivnim djelovanjem ovog ekstremnog gej lobija , bio prinudjen da reaguje. Pripadnici gej lobija su čvrsto vjerovali da je i Zaev dio iste priče i da će moći da izvrše pritisak na njega i Vladu. Nadamo se da će i obožavaoci  Zaeva u Crnoj Gori , dobro obratiti pažnju na njegov očajnički vapaj, ako već ne vjeruju dobronamjernim upozorenjima DF“, navodi se u saopštenju.

Ovaj lobi je, kako su podvukli, svojim perfidnim djelovanjem uz pomoć svojih članova iz ANB, medija i NVO uspio da preuzme kontrolu nad čitavim političkim strankama i tako tajnim djelovanjem ostvaruje svoje političke  ciljeve .

„To se posebno odnosi na brutalne napade na tradicionalne konzervativne političke stanke , našu kulturu, identitet, ali i našu Crkvu i duhovno nasledje.  DF je od osnivanja bio glavna meta političkog  subverzivnog djelovanja gej lobija i to se ovih dana posebno vidi u histericnim medijskim napadima na nas,nakon sto smo ih javno raskrinkali i gradjanina pojasnili njiove ciljeve. Jer oni neprestano nasrću na osnovne vrijednosti jednog društva i ništa im nije sveto“, zaključuje se u saopštenju.

Komentari: 9

Ilija

14. 08. 2019 - 12:20

I vi slobodno prozovite barem da bude javno. Vasi aktivisti na svaki cosak prozivoju ljude iz Demokrata da su gejevi. Bolje da ih javno prozivatee da su gejevi. Jos kad bi I neku fotografiju mogli priloziti.
???

14. 08. 2019 - 13:29

A ovo vjerovatno u dogovoru sa njihovom Brnabickom traze.Veoma su zainteresovani za ovo.Nesto su je zaboravili...
nereg

14. 08. 2019 - 14:01

Kakav mrak je ovaj DF, oni su vijekk promasili, trebali su se rodit nedje u 7-8 vijek, ne kasnije
Tolerancija

14. 08. 2019 - 15:55

Onaj ko je za nasilje i procerivanje gejeva, ustvari potiskuje geja u sebi.
acruvium

14. 08. 2019 - 17:08

Zna li ko jesu li ovi iz DF-a konsultovali svojeg visokog funkcionera Slavena Radulovica prije objavljivanja ovog sapostenja?
Rosa

14. 08. 2019 - 16:19

I ovi treba da smijene vlast? Koje budale majko mila... Đe živi i čime se hrani ovj polusvijet te je ovako avetan?
-

14. 08. 2019 - 16:53

Rosa, za njih je jasno. Pitam se zasto se rijec komentara na ova velikosrpska orgijanja ne cuju od SDP ? Pet godina nijesu zucnuli o DF-u o SPC nego se prave da ne vide sto se cini.
cetnicki crno-bijeli papagaji

14. 08. 2019 - 16:44

"ovog ekstremnog gej lobija " "na brutalne napade na ... našu Crkvu" Cekajte malo, zar ne postoji jak gay lobi u vasoj crkvi ? Inace vidim da su u DF-u lokalni seljaci naucili pjesmicu ekstremne desnice o "dubokoj drzavi" o opasnosti od Sorosa, o globalizmu …. Ne znaju oni o tome mnogo ali vide da je Rusija I ekstremne desnicarske grupe protiv , pa su I oni.
konzervirani cetnici

14. 08. 2019 - 16:49

Slusajte molim vas kako su banalno cetnistvo ili klasicni fasizam iz ovih krajeva upakovali u "konzervativni" omot. >> brutalne napade na tradicionalne konzervativne političke stanke
Novi komentar