AMBASADA CG U KINI

Napravili vodič za navijače na SP u košarci

Ambasada Crne Gore u Narodnoj Republici Kini pripremila je vodič za navijače koji planiraju da prate crnogorsku reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u košarci, koje se održava od 31. avgusta do 15. septembra u Kini.
Objavljeno: 14. 08. 2019 - 14:34 Promjenite veličinu teksta: A A A

U vodiču, kako se naglašava u saopštenju Ministarstva vanjskih poslova, predstavljene su osnovne informacije o prvenstvu, viznom režimu, gradskom prevozu, cijenama i gradu Nanjingu, gdje će reprezentativci Crne Gore započeti takmičenje.

Na svjetskom prvenstvu učestvovaće 33 reprezantacije, a mečevi se igraju u osam gradova. U grupnoj fazi Crna Gora će igrati sa reprezantacijama Grčke, Brazila i Novog Zelanda.

Vodič sadrži podatke o tome šta je sve zainteresovanim navijačima potrebno od dokumenata da bi nesmetano putovali i boravili u Kini, kao i informacije o cijenama ulaznica na mečeve, cijenama i načinima prevoza do određenoh odredišta, kao i obavještenja gdje i kako se mogu smjestiti i hraniti tokom boravka u Kini.

U vodiču su i brojevi korisnih službi i servisa u Kini poput policije, hitne pomoći, vatrogasaca, kao i adresa i telefoni crnogorske ambasade u Kini.

Komentari: 0

Novi komentar