DPS Nikšić osudio skrnavljenje objekta CPC

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Nikšić najoštrije je osudio vandalski čin, kojim je oskrnavljen objekat Crnogorske pravoslavne crkve u Nikšiću.
Objavljeno: 16. 08. 2019 - 22:14 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Sigurni smo da ovakvi ispadi, usmjereni na zaustavljanje neminovnih procesa, neće poremetiti demokratske temelje i vrijednosti koje baštinimo u Nikšiću i Crnoj Gori. Demokratska partija socijalista nastaviće predano da radi na očuvanju  i unaprjeđenju vrijednosti koje omogućavaju svakom građaninu slobodu vjeroispovijesti, uz njegovanje vjerskih i svih drugih različitosti. Vjerujemo da će državni organi otkriti i procesuirati počinioce ovog nedjela, a da ćemo svi dati puni doprinos kako bi se svaki građanin Crne Gore osjećao sigurno i uživao  prava zagarantovana Ustavom naše države”, navode iz OO DPS-a.

Komentari: 2

Definitivno

17. 08. 2019 - 08:50

Garantujete " prava" gradjanima? A dje su prava Crnogoraca da svoju CPC vrate u SVOJE HRAMOVE? Zasto CG i formalno ne proglasi nevaze im Ukaz Aleksandra Karadjordjevica?
Tara

18. 08. 2019 - 09:34

DPS samo osudjuje..zasto ne preduzmete ostre mjere..? Drugo,nasa Crnogorska znamenja treba da cuva policija..dokle se ne uvede radikalni red..inace je sve ovo..Bla..blaaaaaaaaaaa!
Novi komentar