Novi plej stigao u PG

Kobs: Srećan sam što ću igrati za Budućnost, plava mi je omiljena boja!

Dvadesetosmogodišnji plejmejker, Džastin Kobs, stigao je u Podgoricu i u ponedjeljak će se pridružiti saigračima na trening kampu.
Objavljeno: 18. 08. 2019 - 22:38 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Upravo sam stigao u Crnu Goru i veoma sa uzbuđen da budem opet u ABA ligi sa veoma stabilnim klubom. Ove godine ću nositi nove boje, plavu i bijelu i moram istaći da mi je plava omiljena boja. Srećan sam što ću imati priliku da igram za Budućnost jer sam veoma upoznat i sa timom i sa ligom i sa protivnicima. Kao što sam rekao, jedva čekam da obučem plavo-bijeli dres i sa saigračima dođem do novih ciljeva i novih pobjeda. Odlično se sjećam sadašnjih saigrača dok sam bio u Cedeviti, bili su veoma čvrsti i "pričljivi" i uzbuđen sam što ću igrati sa njima", kazao je Kobs.

Komentari: 3

Janko

19. 08. 2019 - 08:41

Odlican igrac, konacno dobar potez.
Bolji je

19. 08. 2019 - 11:35

Pulen, što se za njega ne izboriše.
Bodin

19. 08. 2019 - 17:03

Meni je ovaj izgledao mnogo opasnije prosle godine protiv buducnosti od Pulena,ovo je odlican igrac i mislim da ce ove godine bit nevjerovatna aba liga i nikad neizvjesnija za gledanje.I nase prvenstvo ce bit neizvjesno izmedju mornara i buducnosti,steta sto sutjeska nema dobar tim da zacini prvenstvo.
Novi komentar