Vladajuća stranka

Izabrano Predsjedništvo HGI-ja, nema Marije Vučinović

Na sjednici Središnjega odbora Hrvatske građanske inicijative, a na prijedlog predsjednika HGI- ja Adrijana Vuksanovića izabrano je novo Predsjedništvo. U tom tijelu nema početkom godine smijenjene predsjednice Marije Vučinović.
Objavljeno: 19. 08. 2019 - 10:53 Promjenite veličinu teksta: A A A

U sastavu novog Predsjedništva su: Ilija Janović, Zvonimir Deković, Josip Gržetić, Blanka Radošević Marović, Ljiljana Velić, Miroslav Franović, Tanja Grabić, Dijana Milošević.

Na inicijativu Vuksanovića, a u okviru statutarne mogućnosti, izabrani su i potpredsjednici HGI- ja Ilija Janović i Zvonimir Deković.

"Do sada Hrvatska građanska inicijativa nije imala potpredsjednike te ovaj korak predstavlja još jednu mogućnost za napretkom i timskim radom u cilju jačanja stranke", saopšteno je iz HGI.

Komentari: 2

Hgi

19. 08. 2019 - 11:27

Sretano delanje. Kao vaš glasač nadam se boljem položaju hrvata, povratak istih i uključivanje u rad katoličke crkve. Zajedno smo jači, za HGI.
Ciro C.

19. 08. 2019 - 17:28

SDP je centralna politicka stranka za sve iskrene crnogorske patriote i sa ljudima iz rukovodstva LSCG, poput Vujovića, ima šansu da bude značajna u temeljnoj nacionalnoj obobnovi koja nam je potrebna.
Novi komentar