O slučaju obaviještena policija

Žena kamenovala vozilo Hitne pomoći u Pljevljima?

U Pljevljima se u jutarnjim časovima desio incident, kada je, navodno, starija žena J. G. napala ljekare Hitne pomoći i kamenicom gađala ambulantno vozilo, piše PV Informer.
Objavljeno: 19. 08. 2019 - 18:39 Promjenite veličinu teksta: A A A
Zena kamenovala vozilo Hitne pomoci u Pljevljima?
Foto: PV Informer

Incident se desio ispred prostorija Hitne, a o njemu je obaviještena pljevaljska policija.

Ovaj portal nezvanično saznaje da je starija žena zatražila da bude pregledana u trenutku kada se ekipa Hitne pomoći spremala za hitnu intervenciju u jednom od pljevaljskih ugostiteljskih lokala, iz kojeg je javljeno da je jednom čovjeku pozlilo.

Dokrorica i osoblje ekipe su joj objasnili da treba da idu na hitnu intervenciju i da se ona javi izabranom doktoru u Domu zdravlja.

Umjesto toga J. G. je, navodno, pokušala da se fizički obračuna sa ljekarima, a zatim gađala kamenicama u ambulantno vozilo.

Darko Nikčević iz Zavoda za hitnu medicinsku pomoć u Podgorici saopštio je da će se zbog napada na njihovo medicinsko osoblje u Pljevljima oglasiti sjutra.

Takođe je naveo da je zbog problema postojanja samo jedne ekipe Hitne pomoći u Pljevljima, potrebno obezbjediti dvije ekipe Hitne pomoći i po dva doktora za rad u noćnoj smjeni. Takođe, istakao je da je odluka o tome koliko će ekipa biti raspoređeno u okviru crnogorskih gradova u nadležnosti Ministarstva zdravlja.

Komentari: 0

Novi komentar