Budvanski odbor Crnogorske ni juče nije održao sjednicu Predsjedništva povodom situacije u lokalnoj vlasti

Čekaju instrukcije centrale, do daljnjeg ostaje ,,zamrzavanje“

Sjednica Predsjedništva budvanskog odbora Crnogorske, na kojoj je juče trebalo da bude razmatrana inicijativa lidera te partije Vladimira Pavićevića o zamrzavanju ranije najavljenog izlaska iz vladajuće koalicije u Budvi odgođena je do daljnjeg, odnosno do održavanja sjednice Predsjedništva Crnogorske na državnom nivou.
Objavljeno: 20. 08. 2019 - 09:12 Promjenite veličinu teksta: A A A

To je Pobjedi juče saopštio predsjednik opštinskog odbora Crnogorske u Budvi Vladimir Bulatović, navodeći kako očekuje da će sastanak biti održan do 25. avgusta.

- Odlučeno je da prvo Predsjedništvo Crnogorske na državnom nivou razmotri situaciju, pa da nam daju određene preporuke na osnovu kojih ćemo mi dalje postupati i donijeti odluku – kazao je Bulatović Pobjedi.

Ponovio je kako očekuje da će sve biti završeno do kraja ove sedmice, odnosno do 25. avgusta. Neizvjesno je, međutim, da li će taj rok biti poštovan budući da Crnogorska, kako nam je rekao njen lider Vladimir Pavićević, još nije zakazala sjednicu.

- Dogovorićemo se ovih dana. Nije još zakazana sjednica, ali ćemo to svakako uraditi narednih dana – rekao je Pavićević.

Nova kriza vlasti u Budvi uslijedila je nakon nedavne najave da će na Jazu biti organizovana manifestacija „Guča u Budvi“ i neprimjerenog saopštenja Demokratskog fronta u kome se aludira na seksualnu orijentaciju odbornika Crnogorske Pera Duletića.

Opširnije u Pobjedi.

Komentari: 1

joko

20. 08. 2019 - 17:25

Kažu da je Maja Gojković,platila ručak svim poslanicima kada je ovaj demagog Pavićević otišao iz srpske u crnogorsku skupštinu.
Novi komentar