“Lako je voditi politiku u bijelim rukavicama”

DF: SAJ, likvidacije i Кatnić

Кako vrijeme prolazi, a DF odolijeva svim pritiscima režima, polako na svijetlo dana isplivavaju informacije iz unutrašnjosti trulog sistema, koje samo potvrđuju sve ono na šta smo od početka ukazivali, saopšteno je iz Demokratskog fronta.
Objavljeno: 20. 08. 2019 - 12:42 Promjenite veličinu teksta: A A A

 “Na pres konferenciji 11.oktobra 2016.godine član poslanici DF-a, Nebojša Medojević i Slaven Radunović su obavijestili javnost o saznanjima da će DPS pokušati da izazove nerede i krvoproliće na dan izbora i da osujeti pobjedu opozicije. Takođe, o saznanjima koja smo imali u vezi DPS plana  da osujeti zakonitost i ustavnost izbornog procesa obavijestili smo i Specijalno državno tužilaštvo 12. oktobra 2016. godine, ne znajući da su i oni dio plana i mašinerije koja treba da se obruši na DF i  da bi se spriječila promjena vlasti. Da su naša upozorenja bila opravdana,to smo znali i ranije, ali danas je stigla i potvrda od strane insajdera Lakića koja je veoma važna, jer on pominje i detalje. Činjenica da je tadašnji zamjenik komandanta SAJ-a izvor informacije, govori kako je najvjerovatnije dio te zloglasne jedinice trebalo da bude upotrebljen, uz kriminalne grupe bliske režimu, za izazivanje haosa, likvidaciju lidera DF-a i proglašenje vanrednog stanja, na osnovu čega bi bili poništeni izbori”, navodi se u saopštenju info tima DF-a, dostavljenom Portalu Analitika.  

Kako se dodaje, Кatnićeva optužnica je, ustvari, predviđeni plan aktivnosti Đukanovićeve kriminalne grupe ako stvari krenu kako ne treba po njih, a što su im ankete pokazivale kao realnost.

“Rusi, Paja, Sinđa i ekipa su spremani kao pokrivalica za NATO partnere, kako bi Alijansa podržala uvođenje vanrednog stanja i poništavanje izbora. A, po starom mafijaškom receptu, žrtve postaju optuženi.  Кoliko je važno ovo svjedočenje Lakića za potvrđivanje onoga što je svakom normalnom građaninu odavno jasno, toliko je bitno i za razotkrivanje svih onih koji su u međuvremenu izašli iz svojih mišjih rupa, čekajući da rat između DPS-a i DF-a odnese što više žrtava. To su oni koji, po receptu NJ.E. Darka Pajovića, za DF kažu da smo druga strana iste medalje sa DPS-om, njihovo radikalno krilo i glavni podržavaoci Mila Đukanovića.  Lako je voditi politiku u bijelim rukavicama i svjedočiti je sponzorisanim saopštenjima i promo člancima. Treba, kao DF, svjedočiti svojom žrtvom. Ležanjem u zatvoru, višegodišnjim presudama i, kao što vidimo, rizikovanjem i sopstvenog života. A to je ono što oni ne umiju i ne smiju. Valjalo bi da onda makar ne smetaju”, zaključuje se u saopštenju.

 

Komentari: 4

Logika

20. 08. 2019 - 13:25

Pa za cetnike su i partizani bili zloglasne jedinice. Neko ko radi za GRU i hoce da srusi ovu drzavu ne moze simpatizirati SAJ. SAJ upravo i postoji radi akvih ko DF.
FreeMontenegro

20. 08. 2019 - 13:45

Dzabe krecite i farbate mini diktatori df-ovaca, odlazak u Spuz vam je neminovan zato slobodno batalite ovu pokvarenu traku o progonu i namjestenom drzavnom udaru.........
Миро Ћуркин

20. 08. 2019 - 15:23

Ви ДФ-овци и сви који гласате ДФ, СТЕ антидржавна збојна.
lolo

20. 08. 2019 - 17:04

Dokle ce nas ovi maltretirat ?????????
Novi komentar